A.Sandleris pretenduoja į rekordinę trečią Auksinę avietę

Adamas Sandleris gali pelnyti abejotiną šlovę kaip aktorius, trečią

Kadras iš filmo „Nebrendilos 2".
Kadras iš filmo „Nebrendilos 2".
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 16, 2014, 11:49 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 11:27 AM

A.Sandleris, kuris blogiausio aktoriaus Avietes gavo 2012 metais už „Džeką ir Džilę“ ir 2013 metais, už „Pakvaišusį tėtį“, šiemet buvo nominuotas už savo darbą juostoje „Nebrendilos 2“.

Su juo „varžysis“ Aviečių naujokas Johnny Deppas, tokios negarbės nusipelnęs Tonto vaidmeniu filme „Vienišas klajūnas“, ir senbuvis Sylvesteris Stallone, kuris gavo jau rekordinę, 31-ąją, nominaciją už tris filmus: „Kulka į galvą“, „Pabėgimo planas“ ir „Didžioji kova“.

Blogiausiu metų filmu gali tapti „Nebrendilos 2“, mokslinės fantastikos juosta „Žemė – nauja pradžia“ su Willu Smithu ir jo sūnumi Jadenu, Tylerio Perry „A Madea Christmas“, „Vienišas klajūnas“ ir žvaigždėmis žėrinti parodija „Kietašikniai“.

Tarp aktorių, galinčių gauti Auksines avietes, yra ir ankstesnė laureatė – ir „Oskaro“ laureatė – Halle Berry, kuri, beje, yra viena iš nedaugelio, atvykusi atsiimti savo Avietės. Šiemet ji buvo nominuota už „Pagalbos šauksmą“ ir „Kietašiknius“.

Nominuotųjų sąraše taip pat yra problemiškoji žvaigždutė Lindsay Lohan, dainininkės Selena Gomez ir Lady Gaga, JAV realybės televizijos žvaigždė Kim Kardashian ir Naomi Watts – už vaidmenis filmuose „Diana“ ir „Kietašikniai“.

T.Perry taip pat pretenduoja į blogiausios aktorės Avietę – už persirenginėjimą moterimi „A Madea Christmas“.

Auksinių aviečių nominacijos buvo paskelbtos „Oskarų“ nominacijų išvakarėse, o pačios Aviečių statulėlės bus išdalytos kovo 1 dieną, „Oskarų“ įteikimo išvakarėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.