Prieš šuolį Vl.Musvydaitė drąsinosi ketvirtį valandos

Savaitgalį vieno baseino lankytojai ant tramplino išvydo TV3 sporto žinių vedėją Vladą Musvydaitę. Ar ji treniruojasi naujam projektui „Šuolis“?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 27, 2014, 3:54 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:23 AM

Vl. Musvydaitė viso labo rengė reportažą TV3 sporto žinioms apie olimpietį Aleksandrą Kazakevičių, kuris dalyvauja premjeroje „Šuolis“. Laidų vedėja ir buvusi profesionali lengvaatletė nutarė pati savo kailiu pajusti, ką teks išgyventi šou dalyviams.

Vlada pirmą kartą gyvenime šoko į baseiną nuo tramplino ir iškart pasirinko 5 metrų aukštį. Žinoma moteris prisipažino, kad prieš nušokdama stovėjo ant tramplino ne vieną minutę.

„Kai reikėjo perskaityti reportažo pristatymą, stovint ant 5 metrų aukščio tramplino, man pradėjo svaigti galva. Reportažo efektas buvo tas, kad perskaičiusi tekstą turėjau nušokti į vandenį. Gąsdino tai, kad nė karto nebuvau bandžiusi šokti į baseiną net iš pusės metro aukščio“, – sakė žurnalistė.

Vl. Musvydaitė ant tramplino prastovėjo maždaug 15 minučių. TV3 premjeros „Šuolis“ dalyviai ir projekto treneriai vis ragino Vladą šokti. Vėliau treneriai patikino – niekas šuolių nepradeda nuo 5 metrų aukščio.

„Vlada nustebino savo drąsa. Kai aš pirmą kartą atsistojau ant 5 metrų aukščio tramplino, tai nulipau žemyn pasižiūrėti į šį aukštį iš apačios. Tik tada ryžausi nušokti“, – prisipažino olimpinio bronzos medalio savininkas A. Kazakevičius.

„Iki šiol buvau šokusi su tįstine nuo televizijos bokšto. Tada buvau studentė. Buvo tikrai baisu. Aukščio baimę nugalėti nelengva“, – tikina Vlada. Pasak TV3 sporto žinių vedėjos, šuolis su tįstine ir šuolis nuo tramplino panašūs: „Prieš šokant reikia įtempti visus kūno raumenis ir būti tiesiam, kaip styga. Aišku, nuo bokšto nušokus lieki kyboti ore, o šokant į vandenį reikia stengtis kuo švelniau įnerti.“

Nuo vasario 9 dienos sekmadienio vakarais projekte „Šuolis“ tiesioginiame eteryje su žiūrovais sveikinsis naujas vedėjų duetas: televizijos ir radijo veidas Mindaugas Stasiulis ir aktorė Monika Vaičiulytė. Dėl laimėtojo vardo kausis laidų vedėjas, verslininkas Gediminas Juodeika, dainininkė Liveta Kazlauskienė, šokėja Eglė Straleckaitė, Lietuvos galiūnas Vidas Blekaitis, Lietuvos krepšinio rinktinės talismanas Juozas Petkevičius, imtynininkas, olimpietis Aleksandras Kazakevičius, dainininkas Deivis Norvilas, šokėjas Deividas Meškauskas, humoristas Vitalijus Cololo, baletmeisteris Jurijus Smoriginas, šokėja Monika Šalčiūtė ir TV3 žaidimo „Laikykis!“ vedėja Indrė Burlinskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.