H.Mackevičius: „Dviračio šou“ - greitojo reagavimo laida“

Referendumas dėl žemės pardavimo užsieniečiams, artėjantys prezidento rinkimai, planuojami nauji mokesčiai. „Dviračio šou“ (BTV) kūrėjai vos spėja aprėpti aktualijas.

„Dviračio šou“ kūrėjai (iš kairės) H.Mackevičius, Vytautas Šerėnas ir Gintaras Ruplėnas rimtai rengiasi nušviesti kovas dėl prezidento posto.
„Dviračio šou“ kūrėjai (iš kairės) H.Mackevičius, Vytautas Šerėnas ir Gintaras Ruplėnas rimtai rengiasi nušviesti kovas dėl prezidento posto.
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė

Feb 27, 2014, 12:33 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:30 PM

Žmoną prilupęs seimūnas Egidijus Vareikis atgailauja rašydamas knygą „Poezija artimoje aplinkoje“.

Energetikos viceministrė, Lenkų rinkimų akcijos atstovė Renata Cytacka nuo savo namo nulupo lietuvišką šiferį. Per olimpines žaidynes suplyšusias Deivido Stagniūno kelnes apsiėmė sulopyti pats Juozas Statkevičius.

Tokios ir panašios naujienos pastaruoju metu aptarinėjamos „Dviračio šou“. „Mes esame vienintelė greitojo reagavimo laida“, – tikina vienas jos kūrėjų Haroldas Mackevičius.

– Laidoje vaidina ne tiktai profesionalūs aktoriai. Deivydas Zvonkus su įkvėpimu kuria referendumo organizatorių himną. Ką jis įkūnija? – paklausiau H.Mackevičiaus.

– Kompozitorių D.Zvonkų. Ir, beje, jis labai panašus į D.Zvonkų. Merginos ėmė rašyti laiškus, kuriuose tvirtina, kad laidoje matytas D.Zvonkus visiškai niekuo nesiskiria nuo tikrojo D.Zvonkaus, tik gražesnis ir geriau groja.

– Artėja prezidento rinkimai. Kaip jiems rengiatės?

– Stengsimės paremti vieną iš 19-os kandidatų. Tiktai dar svarstome – kurį. Nuomonės krypsta į tai, kad remsime tą, kuris laimės rinkimus.

– Galbūt politologės pelės Sūrskis ir Mauzeris jau žino, kas laimės?

– Žinoma, kad žino. Mes visi žinome jau nuo praėjusių metų spalio 4-osios (neaišku, kodėl Apvaizda „dviratininkus“ nušvietė Pasaulinę gyvūnijos dieną, kuri Lietuvoje minima ir kaip Atjautos diena. – Red.).

Tik esame pasirašę neišdavimo sutartį.

– Ar iki rinkimų išvysime naujų personažų?

– Taip. Visi Dievo palytėti kandidatai atsiras mūsų laidoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.