„Lietuvos garbė 2014“ iškilmėse – netikėti atlikėjų duetai

Kovo 11-ąją, Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, TV3 tiesiogiai transliuos iškilmingą projekto „Lietuvos garbė 2014“ apdovanojimų ceremoniją, kurioje bus pagerbti žmonės, savo kilniais ir tyliais darbais, didvyriškais poelgiais, drąsa ir begaliniu pasiaukojimu keičiantys mūsų gyvenimus ir net pasaulį.

Iškilmingos apdovanojimų ceremonijos „Lietuvos garbė 2014“ vedėjai R.Petkevičius, A.Kudabienė ir M.Mikutavičius.
Iškilmingos apdovanojimų ceremonijos „Lietuvos garbė 2014“ vedėjai R.Petkevičius, A.Kudabienė ir M.Mikutavičius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2014, 1:14 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:19 PM

Lietuvos garbės 2014“ ceremonijoje sužibės visas muzikos scenos žvaigždynas: žiūrovus savo dirigavimu linksmins maestro Donatas Katkus ir jo vadovaujamas šv.Kristoforo kamerinis orkestras, scenoje pasirodys operos primadona Nomeda Kazlaus, solistas Virgilijus Noreika. Ceremonija susivienys net trimis kalbomis uždainuosiančius atlikėjus.

Muzikinius pasirodymus dovanos specialiai ceremonijai susibūrusios į trio Liepa Mondeikaitė, Mia ir Renata Norvilė. Pastaroji uždainuos ir duetu su Aiste Pilvelyte. Apdovanojimų scenoje specialų kūrinį atliks „X Faktoriaus“ finalininkė Anžela Adamovič ir laimėtojas Žygimantas Gečas, stebins „Chorų karuose“ suburtas Policijos choras, o jo pasirodymą vainikuos Evelinos Sašenko ir Jeronimo Miliaus balsai.

Organizatoriai intriguoja: visi muzikiniai pasirodymai rengiami tik šiam projektui, todėl žiūrovai išvys tai, ko dar nebuvo matę.

Vienas tokių – dainininko, projekto „Šuolis“ dalyvio Deivio Norvilo kūrinys, atliekamas drauge su Česlovu Gabaliu. Pasirodymo metu žinomi vyrai dainuos iš labai aukštai.

Kitas netikėtas vyriškas duetas – Donatas Montvydas ir Kastytis Kerbedis.

Šių metų „Lietuvos garbė 2014“ ceremonijos vedėjai trys – Audrė Kudabienė, Rokas Petkevičius ir Marijus Mikutavičius. Projekto partneris – bankas „Nordea“.

Per visus projekto gyvavimo metus iškilminguose apdovanojimuose „Lietuvos garbė“ už kilnius darbus jau pagerbta 80 žmonių iš Lietuvos ir pasaulio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: šalys ragina Sakartvelą atšaukti „užsienio agentų“ įstatymą