Projektą „Šuolis“ laimėjo E.Straleckaitė

„Vien svajoti nepakanka. Reikia labai daug dirbti ir siekti užsibrėžto tikslo“, – vėlų sekmadienio vakarą tikino šešias savaites trukusio ir didelio populiarumo sulaukusio projekto „Šuolis“ nugalėtoja tapusi šokėja Eglė Straleckaitė. Mergina tiesioginiame televizijos eteryje vykusiame finale laimėjo pagrindinį prizą – 50 tūkst. litų.

Laidos „Šuolis" finale nugalėjusi E.Straleckaitė džiaugėsi 50 tūkst. litų prizu.<br>P.Mantauto nuotr.
Laidos „Šuolis" finale nugalėjusi E.Straleckaitė džiaugėsi 50 tūkst. litų prizu.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 16, 2014, 10:42 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:19 AM

Kaune gyvenanti 21 metų E.Straleckaitė teigė, jog apie pergalę pagalvoti nedrįso iki pat projekto pabaigos, nes manė, jog yra labiau vertų pergalės. Ji įsitikinusi, kad sėkmė plačiai jai nusišypsojo po paskutinio iš keturių finale atlikto šuolio.

Nerdama į vandenį nuo 7,5 metro aukščio šio šuolio metu šokėja parodė viską, ko išmoko projekte.

„Tai buvo pats geriausias šuolis per visą mano dalyvavimą projekte. Jį atlikusi išpildžiau savo, trenerės ir laidos rengėjų lūkesčius. Ačiū žiūrovams ir mano artimiesiems, kurie tai pamatė ir įvertino. Visus jus noriu apkabinti ir išbučiuoti“, – kalbėjo mergina.

Po laidos nugalėtoja neslėpė, jog labiausiai svajoja apie poilsį. Projekto metu E.Straleckaitė baseine praleisdavo ne mažiau nei šešias valandas, o kartais ir dar daugiau.

Prieš ateidama į projektą E.Straleckaitė į vandenį nerti mokėjo tik ranka užspaudusi nosį. Apie šuolį į vandenį iš didelio aukščio ji net nedrįso pagalvoti. Ruošdamasi laidoms mergina įveikė aukščio baimę ir įvaldė šuolio techniką.

Kaip panaudos laimėtą įspūdingo dydžio sumą E.Straleckaitė dar nežino. Apie tai ji žadėjo pagalvoti, kai gerai išsimiegos.

Šokėja drąsa, artistiškumu ir iškiliomis kūno formomis laidos „Šuolis“ komisiją ir žiūrovus žavėjo nuo pat pirmojo starto.

Paskutinėje laidoje E.Straleckaitė puikiai pasirodė jau pirmąkart šokdama į baseiną. Ji pateko į laidos superfinalą, kur atlikusi tris šuolius į vandenį, įveikė imtynininką Aleksandrą Kazakevičių, humoristą Vitalijų Cololo, šokėją Deividą Meškauską ir dainininką Deivį Norvilą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.