Šoką internautams sukėlusios barškutės veržiasi į ekranus

Seksuali ir įžūli Radžio nuotaka Daiva Pudžemytė ir ekscentriška dizainerė Avgustina Issengel-Tina, portale lrytas.lt susikivirčijusios, kuri yra geresnė vyrų viliotoja, nuo šiol ginčysis viešai. „Kodėl gi ne? Juk savo nuomonę turi ne tik rimti, kostiumuoti dėdės, bet ir tie, kas diplomų dar negavo“, - sako realybės šou „Radžis ieško žmonos“ dalyvavusi D.Pudžemytė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-17 15:49, atnaujinta 2018-02-15 08:47

Merginų konfliktas sukėlė šoką internautams, kurie Daivos ir Tinos pasisakymus užvertė šimtais komentarų. Tad nuo šiol komentuoti, patarti merginoms ir net savaip pakreipti naujosios laidos eigą lrytas.lt lankytojai galės tiesiogiai!

Unikalus projektas „Juoda Balta barškutės“ startuoja jau šį trečiadienį, 19 val. portale lrytas.lt. Tarsi du kraštutinumai – juoda ir balta – Daiva ir Tina tarškės bei barškės įvairiausiomis, jaunimui aktualiomis temomis.

Tai pirmasis interneto projektas, kuriame tiesiogiai rodomą laidą kurs ne tik vedėjos, bet ir komentarus rašantys internautai. Kiekvienas žiūrovas galės užduoti Tinai ir Daivai klausimus, pagyvinti diskusiją netikėtais argumentais ir net pakreipti laidos eigą! Daryti įtaką laidos vedėjoms leis ant jų stalo paruošti skirtingi daiktai, atitinkantys laidos temą.

Kam jie, ir ką su jais veikti? Tai nuspręsite Jūs! Prisijunkite prie lrytas.lt ir parašykite „Juoda Balta barškutės“ vedėjoms Tinai ir Daivai!

Konfliktai, mergaitiški pačiauškėjimai, akiplėšiški prisipažinimai ir, žinoma, daug juoko – kas sakė, kad apie rimtus dalykus negalima kalbėti smagiai?

„Juoda Balta barškutės“ - kviečiame tiesiogiai dalyvauti diskusijoje ir tapti laidos režisieriais kiekvieną pirmadienį ir trečiadienį, 19 val. portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.