Laidoje „Mano vyras gali“ – „nėščias“ Radžis

Penktadienio vakaro laidoje „Mano vyras gali" tarp vyrų, besistengiančių atlikti sudėtingas užduotis, su didžiuliu dirbtiniu pilvu sukiosis ir dainininkas Radžis. Jis bandys pabūti nėščios moters kailyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 21, 2014, 4:15 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:38 AM

Laidos vedėjas Rolandas Vilkončius pakvietė moteris lažintis, kiek išmėtytų porų kojinių jų vyrai surinkti, surūšiuoti ir tvarkingai sudėti per dvi minutes. Bet ne bet kaip, o su papildomais keliolika kilogramų – prisitaisę nėščiosios pilvą!

Ieva Norkūnienė, kurios vyras Adomas varžėsi linksmame šou, net akimirkos nesudvejojo, kad dešimt porų per dvi minutes jos tvarkingajam vyrui – ne problema!

Į filmavimą atvykusi Ieva filmavimo grupę nustebino vešlia šukuosena. Šokių projekte „Kviečiu šokti“ teisėjavusi Ieva visiems žiūrovams įsiminė būtent itin trumpais plaukais.

Tačiau ištekėjusi už šokėjo A.Norkūno, Ieva labai pasikeitė. Būtent Adomo prašymu Ieva vėl užsiaugino plaukus. Vešlūs plaukai šokėjai suteikia dar daugiau žavesio, seksualumo ir moteriškumo.

Simpatiškos poros laidoje „Mano vyras gali“ laukė išbandymai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.