Ekstrasensas M.Gordejevas Maidano žudynes pajautė savo kūnu

Jau keletą mėnesių tragiški įvykiai Ukrainoje prikaustė viso pasaulio dėmesį. Žmonės bijo karo. Vieni svarsto apie emigraciją, kiti kaupia maisto atsargas. Liaudies išmintis byloja: tikėkis, kad neprireiks, bet būk pasiruošęs. Taigi jau šį penktadienio vakarą 19.30 „KK2 penktadienyje“ – tragiškų Ukrainos įvykių liudininkai ir lietuviai, kurie dirbo Maidano centre bei svečiavosi tuometinio Ukrainos Prezidento Viktoro Janukovičiaus viloje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-28 09:48, atnaujinta 2018-02-15 01:25

Specialiai į „KK2 penktadienio“ filmavimą atvyko itin populiari ukrainiečių grupė „Jarmak“. Du jos nariai: Levas ir Aleksandras taip pat kovojo Maidane ir savo dainomis budino ukrainiečių tautą. Jie savo akimis matė, kaip žuvo žmonės, ir kaip kovotojus daužė „berkutininkai“.

Dar daugiau tragiškų įvykių užkulisių „KK2 penktadienio“ studijoje atskleidė garsiausias Ukrainos ekstrasensas Maksimas Gordejevas. Dar gerokai prie kruvinuosius įvykius Kijeve jis išvydo pranašišką viziją. Iškart po to prasidėjo žudynės, o Maksimui, kuris yra labai jautrus, pakilo siaubinga temperatūra. „Viską perleidau per save. Tai buvo tikras košmaras“, - pasakojo specialiai į laidos filmavimą atvykęs M.Gordejevas. Tačiau dar didesnį siaubą jis patyrė tada, kai pas jį pradėjo eiti mirusių ar be žinios dingusių jaunuolių mamos.

„Visi kalba, kad Maidane žuvo 100 žmonių. Tačiau aš jaučiu: mirusiųjų gali būti 500 ar net dar daugiau. Juk žinau, kad kai kuriuos Maidano kovotojus „berkutininkai“ tiesiog išvežė į laukus ir sušaudė. Aš pats ėjau į tas vietas, kuriuose, kaip jaučiau, gali būti mirusiųjų ir mano nuojautos pasitvirtino“, - sakė Maksimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?