S.Sipario užuominos šokiravo laidos „Kitoks pokalbis“ vedėją

„Gal jau tikrai man laikas išeiti į džiungles ar skristi kaip paukščiui. Sugraudino mane, ką bepasakysi“, – išgirdęs, ką apie jį kalba sūnus ir žmona, atvirai prisipažino publikos numylėtinis, garsus aktorius Saulius Siparis. Sukrečianti S.Sipario šeimos drama laidoje „Kitoks pokalbis“ – šį penktadienį 19.50 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2014, 11:33 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:50 PM

„Gyventi su Sauliumi yra ypatinga būsena. Tokia, kai esi ir ištekėjusi, ir ne visai. Viena vertus, turi įsipareigojimų, vaikų, bendrus namus, kita vertus, niekada neturėjau žmogaus, kuriuo galėčiau tvirtai remtis, kuris būtų šeimos galva, atrama ir tai, ką mes įpratę laikyti vyru namie“, – apie žinomą vyrą pasakojo jo žmona Ugnė Siparienė.

Pats aktorius pripažino, kad pats augęs be tėvo ne visuomet moka parodyti meilę ir savo vaikams. Į tėvą labiau žiūrintis kaip į draugą prisipažino ir jo sūnus iš pirmosios santuokos Kristijonas: „Jis ne toks žmogus, kuris mokėtų užsiimti su vaikais, kaip sakoma, cackintųsi. Kai baigiau mokyklą, jis mane paėmė, nuvažiavome į Nidą ir ten praleidom kelias dienas. Jis pasiūlė nuvažiuoti ir kartu pabūti. Tą atvejį įsiminiau, nes kur nors važiuoti pabūti dviese – aš ir tėvas – kito tokio atvejo nebuvo“.

Po tokių žodžių laidos vedėjos Aušros Kilkuvienės paklaustas, ar nebijo senatvės, žinomas aktorius pažėrė mįslingų užuominų, šokiravusių visą filmavimo komandą.

Sukrečiantis „Kitoks pokalbis“ su S.Sipariu – šį penktadienį per „Lietuvos ryto“ televiziją. Laidos „Kitoks pokalbis“ transliaciją ir visų praėjusių laidų įrašus galite žiūrėti internetiniame „Lietuvos ryto“ televizijos puslapyje https://tv.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.