Kiaušinių fasuotoja iš Lietuvos tapo gražiausia Airijos moterimi

Trylika metų Airijoje gyvenanti Olga nė gražiausiuose sapnuose neregėjo, kad vieną dieną ant jos galvos sutviskės „Misis Airija 2014“ karūna. Kadaise moteris dirbo kasininke viename prekybos centre Lietuvoje, paskui emigravo į Airiją. Ten skynė pievagrybius ir fasavo kiaušinius.

Trylika metų Airijoje gyvenanti Olga nesitikėjo, kad vieną dieną ant jos galvos sutviskės „Misis Airija 2014“ karūna.
Trylika metų Airijoje gyvenanti Olga nesitikėjo, kad vieną dieną ant jos galvos sutviskės „Misis Airija 2014“ karūna.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2014, 11:47 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:46 PM

Monotoniškas Olgos gyvenimas truko tol, kol vieną dieną ji nuėjo į pasimatymą su vyru, su kuriuo susipažino internete. Tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Tačiau galiausiai lietuvė ištekėjo ir tapo Olga De Vignat.

Maža to, Olgos vyras airis buvo įsitikinęs, kad vedė tikrą gražuolę! Jis užpildė anketą ir taip Olga atsidūrė konkurse „Misis Airija“. Lietuvei nepaprastai pasisekė: įveikusi būrį konkurenčių ji buvo tituluota gražiausia 2014-ųjų Airijos moterimi.

Po konkurso lietuvę užplūdo dėmesys: dizaineriai ją kvietė demonstruoti sukneles, Olga dirbo fotomodeliu. Nors, kaip pati sako, jos gyvenimas iš esmės nepasikeitė: kaip kėlėsi 5 valandą ryto, taip ir keliasi. Kaip dirbo savo parduotuvėje, taip ir tebedirba.

Ko vertos kalbos, kad karūna Olgai nupirko turtuolis vyras? Kokią konkurencinę kovą mūsiškei teko atlaikyti? Pribloškianti emigrantės istorija ir „Misis Airija 2014“ karūnos premjera – šio vakaro LNK laidoje „KK2 penktadienis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.