Transvestito Raulio vaidmuo teko aktorei K.Stungytei

Humoro laidoje „Dviračio šou“ (BTV) – pramogų pasaulio naujienos. Dvi interneto ir naktinių klubų įžymybės – Raulis Mammadli ir Monika Šalčiūtė susipliekė, kuris iš jų yra labiau kuri.

Laidoje „Dviračio šou“ aktorė K.Stungytė įkūnija transvestitą Raulį.
Laidoje „Dviračio šou“ aktorė K.Stungytė įkūnija transvestitą Raulį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 15, 2014, 3:52 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 3:58 PM

Dvi garsenybės pradėjo matuotis pas ką didesnis natūralūs grožis. Apie tai – specialioje „Dviračio šou“ rubrikoje „Gyvenimas pagal klubinėtojus”, kurią pristato Mantas Stonkus.

„Pas mane yra daugiau natūralaus grožio nei pas tą interneto sensaciją, kabutėse. Nuvalyk visą špaklių nuo manęs, nuvalyk visą špaklių nuo Šalčiūtės – tai su Monika nenorės permiegoti daugiau vaikinų negu su manimi“, – aiškins Raulis, kurį humoro laidoje įkūnijo aktorė Karina Stungytė.

Aktorius M.Stonkus tikrovėje yra pareiškęs itin neigiamą nuomonę apie iš Azerbaidžano atvykusį transvestitą. Tiesa, po to Mantas viešai jo atsiprašė.

Šį vakarą kalbindamas „Dviračio šou“ personažą Raulį homofobas Mantas Stonkus sužinos, kaip išminuojamos seksualumo bombos ir kodėl seksualumo bombų išminuotojai gyvenime klysta tik vieną kartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.