L.Kunigėlis ir N.Kesminas kartu krauna lagaminą į šiltus kraštus

Šio ketvirtadienio žaidimas „Taip.Ne“ bus ne tik azartiškas, bet ir sportiškas: visada kažką originalaus, išskirtinio ir nenuspėjamo sugalvojantis Arūnas Valinskas šįkart surengė eksperimentą ir, į vieną žaidimą sukvietęs garsius sporto komentatorius, nusprendė patikrinti, ar pelnytai jie užima garbingas pozicijas sporto pasaulyje. Laidos tema – olimpinės sporto šakos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2014, 4:54 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 2:20 PM

A.Valinskas sudalyvauti žaidime pakvietė ir savo kolegę, su kuria debiutavo kaip snieglenčių sporto komentatorius, – Modestą Morauskaitę. Žavi, Lietuvos olimpine viltimi A.Valinsko tituluojama sportininkė žaidimui buvo suporuota su dar vienu komentavimo veteranu, LRT sporto žurnalistu Sauleniu Pociūnu. Vienas gamtos kataklizmas jų žaidimo startui pakišo koją. Koks, žiūrovai sužinos jau ketvirtadienio vakarą. Ar puikus savo srities išmanymas nenuves sporto komentatorių į labirintą, iš kurio kartais neįmanoma išeiti? „Taip.Ne“ kūrėjai atskleidžia, kad viena žaidėjų pora į finalą žengs ramūs kaip belgai. Taip pat paaiškės, kodėl N.Kesminas su L.Kunigėliu po filmavimo krauna bendrą lagaminą į šiltus kraštus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.