Žiniuonė atskleidė, kokie Velykų burtai privilioja meilę

„Jeigu netekėjusi mergina dovanoja margutį jai patinkančiam vaikinui, tikėtina, kad per metus tarp jų atsiras meilės ryšys. Yra daug burtų ir žaidimų su margučiais, galinčių padėti nuspėti meilės reikalus ir net ją privilioti“, – atskleidžia žiniuonė Judita Kaminskienė didįjį penktadienį 20.50 val. laidoje „Pasaulis X“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2014, 1:56 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:10 PM

„Dar vienas Velykų ritualas – supimasis ant rąsto. Mergina su vaikinu susikimba rankomis, vienas atsistoja vienoje lentelės, padėtos ant rąsto, pusėje, kitas – kitoje ir bando suptis. Jei pora išsilaiko penkias minutes nenukritę, vadinasi ilgai bus kartu, jei bent vienas nukrinta – artėja skyrybos“, – tikina žiniuonė.

Trokštantiems, kad išsipildytų visi norai, J.Kaminskienė Velykų dieną pataria daug ir ilgai suptis ant sūpynių ir nepamiršti, jog nuoširdus velykinis palinkėjimas turi pranašiškų galių.

Taip pat laidoje bus pasakojama apie būdus, neva padedančius užmegzti kontaktą su mirusiaisiais.

„Pasaulis X“ pašnekovas, kaunietis parapsichologas Aurelijus Pileckis teigia, kad po sūnaus mirties, jis atrado savyje gebėjimų, padedančių bendrauti su mirusiaisiais.

„Po sūnaus mirties verkiau naktimis, tačiau buvo momentas, kai aš leidau sau pabūti ramybėje ir būtent tuomet pradėjau jausti, kad šalia manęs kažkas yra. Pirmas prisilietimas buvo tada, kai po laidotuvių atsiguliau į sūnaus lovą. Pajutau, kad šalia manęs guli kažkas labai šaltas...“ – pasakoja A.Pileckis.

Velykų ritualai, burtai ir bendravimas su kitu pasauliu – jau šį vakarą 20.50 val. laidoje „Pasaulis X“ ir tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Laidos „Pasaulis X“ transliaciją ir visų praėjusių laidų įrašus galite žiūrėti internetiniame „Lietuvos ryto“ televizijos puslapyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?