LRT žiūrovai „Carito“ globojamoms šeimoms aukojo gausiai

LRT tiesiogiai transliuoto paramos koncerto „Įžiebkime viltį kartu“ žiūrovai kilniam tikslui – paremti nepriteklius ir skausmą išgyvenančias Lietuvos šeimas – paaukojo beveik ketvirtį milijono litų. Antradienio vakarą vykusiame koncerte, kurį vedė Jurga Šeduikytė ir Ričardas Doveika, dalyvavo ryškiausios Lietuvos scenos šeimos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 23, 2014, 1:39 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:24 PM

Pasak J.Kukauskienės, visų pirma bus paremtos šeimos, apie kurias transliacijos metu buvo parodyti specialūs pasakojimai. Taip pat bus tęsiama pagalba „Carito“ iki šiol globojamoms šeimoms, atsižvelgiant į konkrečias šeimų situacijas ir poreikius. Šventinio vakaro metu telefonu buvo suaukota 239 tūkst. litų. Dar 70 tūkst. litų žmonės paaukojo įsigydami už auką akcijos velykinių žvakelių. Koncerte vargstančioms šeimoms aukoti kvietė ne tik sceniniais, bet ir šeimyniniais saitais susiję duetai – Kristina ir Edmundas Seiliai, Eglė ir Vytautas Juozapaičiai, Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis, Violeta ir Vilius Tarasovai, Renata ir Deivis Norvilai, Birute Petrikytė su dukra Andželika, Marius Jampolskis ir jo tėtis Robertas. Atlikėjams akompanavo Vytauto Lukočiaus vadovaujamas orkestras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar jau aiškūs „Eurovizijos“ favoritai?