N.Bunkei savo miegamąjį teks užleisti buvusiam vyrui

Prieš keletą savaičių kompozitorius Deivydas Zvonkus pasipiršo savo mylimajai Katažinai Nemycko ir jau šią vasarą vyks jųdviejų vestuvės. Vieni šia naujiena džiaugėsi, kiti vis dar neatskleidė, ką mano iš tiesų. Viena iš tų slapukių, buvusi D.Zvonkaus žmona Natalija Bunkė, laidoje „KK2 penktadienis“ išrėš visą tiesą.

N.Bunkė labiau jaudinasi ne dėl to, kad Katažina užkariavo D.Zvonkaus širdį, bet dėl to, kad Klaipėdoje esančiame name D.Zvonkui ir jo naujajai žmonai teks užleisti savo miegamąjį.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
N.Bunkė labiau jaudinasi ne dėl to, kad Katažina užkariavo D.Zvonkaus širdį, bet dėl to, kad Klaipėdoje esančiame name D.Zvonkui ir jo naujajai žmonai teks užleisti savo miegamąjį.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 25, 2014, 3:51 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:03 PM

„Džiaugiuosi, džiaugiuosi. Ji labai šauni moteris“, – paklausta, ar džiaugiasi, kad Katažina taps jos buvusio vyro žmona išrėžė Natalija.

„Ar tai reiškia, kad tu buvai ne šauni?“ – paklausė laidos vedėja Irūna Puzaraitė.

„Aš tai buvau dar šaunesnė, bet jis su dar šaunesne būti negalėjo“, – žodžių į vatą nevyniojo Natalija.

Moteris neslėps: ji labiau jaudinasi ne dėl to, kad Katažina užkariavo D.Zvonkaus širdį, bet dėl to, kad Klaipėdoje esančiame name D.Zvonkui ir jo naujajai žmonai teks užleisti savo miegamąjį. Tą patį, kuriame ji kadaise vartėsi su D.Zvonkumi.

„Zvonkų mes jau seniai pasidalinom: Katažinai – Zvonkus, o man – dainos“, – aiškins kompozitoriaus ir dainų autoriaus buvusi žmona.

„KK2 penktadienyje“ surengtame mergvakaryje dalyvaus geriausios Katažinos draugės. Jos dovanos ypatingas dovanas. Tačiau Natalija ir vėl pranoks visas.

Į studiją ji pristatys... buvusį Katažinos vaikiną Olegą ir, atlikusi specialiai Katažinai parašytą dainą, bandys ją įtikinti, kad būtent šis jaunikis, o ne D.Zvonkus yra jos svajonių vyras.

Katažinos sesuo Alicija prisipažins, kad Olegas iki šiol labai patinka jų mamai.

Nenuspėjamų intrigų ir paslapčių kupinas „KK2 penktadienis“ – balandžio 25-osios vakarą, 19.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.