O.Zlatkovaitė: „Modeliai turi atskleisti dizainerio idėją“

Ketvirtadienį,  TV3 žiūrovų laukia specialus mados projektas „Madam pareis vėliau su...“, kuriame bus parodyta didžiulio atgarsio sulaukusi dizainerio Liutauro Salasevičiaus kolekcija „Šou“. Projekte – ne tik gražuolių manekenių bei ryškiausių Lietuvos moterų triumfas ant podiumo, bet ir niekur nematyti kadrai iš užkulisių bei interviu su dizaineriu ir jo mūzomis – Natalija Bunke, Šorena, Oksana Pikul-Jasaitiene, Aiste Šlapokaite ir daugybe kitų.

O.Zlatkovaitė.
O.Zlatkovaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2014, 12:59 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:49 AM

Tarp dizainerio mūzų – ir Oksana Zlatkovaitė. Buvusi kriminalinės policijos tyrėja dėl puikios išvaizdos nuolat sulaukia pasiūlymų fotografuotis ar demonstruoti madas, tačiau moteris priima toli gražu ne visus kvietimus. Žinoma, geram draugui, dizaineriui  L.Salasevičiui atsakyti ji tiesiog negalėjo, o ir nenorėjo. Liutauro drabužius O.Zlatkovaitė demonstravo jau trečią kartą.

Po kolekcijos pristatymo netilo diskusijos dėl modelių įvaizdžio. Ryškus makiažas, trumpų plaukų perukai, moteriškumą pabrėžiantys siluetai vienus žavėjo, kitus baugino. Žinomo futbolininko Deivido Šembero mylimoji Oksana įsitikinusi – jei sutinki tapti vieno ar kito dizainerio modeliu, turi pamiršti savo įgeidžius.

„Visiems sakiau, kad jeigu mes sutinkam kolekciją demonstruoti, tai pamirštam kas esam. Juk modeliai turi kuo geriau atskleisti dizainerio idėją. Įvaizdis, kurį Liutauras sukūrė savo kolekcijos pristatymui, nėra skirtas vaikščioti gatvėmis, tai – vienas iš šou elementų. Juk ne veltui ir pati kolekcija vadinasi „Šou“, – savo nuomonę dėsto O.Zlatkovaitė, - Klysta tie, kurie mano, kad vadinamosios žinomos moterys neva leidžiasi išdarkomos dėl reklamos.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.