„Eurovizinis“ I.Krupavičiaus pokštas supriešino gėjus

LRT televizijos laidų vedėjo Igno Krupavičiaus pokštas per „Eurovizijos” finalo transliaciją supriešino net gėjus, pastebi „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-18 09:14, atnaujinta 2018-02-13 20:04

I.Krupavičius, prieš paskelbdamas, kad mūsų šalis atlikėjui iš Austrijos Conchitai Wurst skyrė 10 balų, iš švarko kišenės išsitraukė skutimosi peiliuką ir juokaudamas parodė, jog metas apsiskusti.

Lietuvos gėjų lygos vadovą Vladimirą Simonko tai šokiravo. „Ar tai buvo surežisuota, ar tai tik to žmogaus ribotumas? – portalui lrytas.lt piktinosi V.Simonko. – Mano manymu, už tai reikėtų atsiprašyti.”

O štai režisieriui ir gėjų teisių gynėjui Romui Zabarauskui laidų vedėjo pokštas pasirodė juokingas. Vyro nuomone, dėl to nereikėtų įsižeisti.

I.Krupavičius teigė, kad tai buvo būdas atkreipti dėmesį į mūsų šalies balus.

„Apgailestauju, jei mano veiksmas galėjo kam nors nepatikti ar ką nors įžeisti. Kita vertus, sąmokslo teorijų galima įžvelgti bet kurioje frazėje ar veiksme”, – sakė laidų vedėjas ir patikino, kad prieš pokštaudamas pasitarė su linksmai nusiteikusiais kolegomis.

Beje, transliacijos rengėjai teigia, kad prieš skelbiant balus Europos transliuotojų sąjungos atstovai peržiūri, kas bus rodoma eteryje. Lietuvių kalboje jie neįžvelgė nieko įžeidžiamo.

I.Krupavičius, ne sykį per „Euroviziją” skelbęs lietuvių balus, savo pasirodymus kaskart nuspalvina humoro gaidele. Pernai jis prisipažino mylįs Bonnie Tyler, kuri atstovavo Didžiajai Britanijai, dar anksčiau eteryje yra rovęsis plaukus dėl lietuvių skiriamų balų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.