Jau penkios „Soriuką“ palikusios poros gyvena kartu

Pirmadienį startuoja naujasis LNK televizijos pasimatymų realybės šou „Soriukas“, kurio dalyviai stačia galva ners į meilės nuotykius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 29, 2014, 12:06 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 9:59 AM

Kiekvieną dieną jie bus apsupti prabangos - gyvens milžiniškame keturių šimtų kvadratinių metrų name, kuriame įrengtos pirtys, jacuzzi, apartamentai. Meilės ištroškę vaikinai ir merginos bus vežiojami limuzinais ir visureigiais, o visa „Soriuko“ vila atiduota jų meilės žaidimams.

Kiekvienoje laidoje „Soriukas“ savo meilės ieškos šeši dalyviai. Tačiau pasimatymo ir bučinių skonį patirs tik keturi iš jų. Tačiau, kaip sakoma, meile reikia dalintis su kitais, todėl ir „Soriuko“ porelės keisis partneriais. Tiesiai prieš televizijos kameras! Galų gale projekte liks tik du dalyviai, įveikę išbandymus sūkurinėje vonioje, apsinuoginimus prieš televizijos kameras ir pakerėję vienas kitą aistra. Realybės šou „Soriukas“ dalyviams patarimus dosniai dalins Ieva Stasiulevičiūtė – patyrusi meilės reikalų fronto žinovė. Mergina turi ką pasakyti nusivylusiems ir ką patarti degantiems nežabota meilės aistra.

Pasirodo, „Soriukas“ yra puiki vieta poruotis. Laidos rengėjų žiniomis, jau penkios realybės šou palikusios poros gyvena kartu laisvėje.

Šį pirmadienį - pirmieji „Soriuko“ nuotykiai. Dailūs, atletiški ir vieniši jaunuoliai Evaldas ir Arūnas pasiners į meilės aistrų sūkurį su keturiomis merginomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.