Ieva Stasiulevičiūtė: „Šiuolaikiniai vaikinai yra povai“

Pirmadienio vakarą startavo naujas LNK realybės šou „Soriukas“. Pirmoje laidoje du sportiški vaikinai Evaldas ir Arūnas rinkosi iš keturių seksualių panelių.

Ieva Stasiulevičiūtė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Ieva Stasiulevičiūtė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 2, 2014, 12:31 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:55 AM

Dalyviai su bikini zonos depiliacijos specialiste Viktorija ir gražios figūros savininke Aurelija. Merginos masažavo vaikinus, suteikdamos jiems marias palaimos. Tačiau eržilams to nepakako: Evaldas ir Arūnas reikalavo vis daugiau ir daugiau.

Laidos vedėją Ievą Stasiulevičiūtę apstulbino savim pasitikintys ereliai: „Gražuoliukai berniukai mano, kad jie savaime yra didžiulis turtas ir kiekviena mergina turi šokti aplink juos ratais, būti namų šeimininke, seksualia striptizo šokėja, masažiste. Vyrai, pajudinkit savo užpakalius dėl moterų“, – ragino „Soriuko“ vedėja Ieva.

Vienas laidos dalyvis Ievos raginimus išgirdo ir aistringo masažo metu pradėjo šeimos planavimo procedūrą. Mergina prašė trijų vaikų, o vaikinas - dviejų ir vieno netyčiuko!

Tuo tarpu antras vaikinas oriai gulėjo vonioje ir net nekrustelėjo išvydęs nuostabiai gražią merginą su maudymosi kostiumėliu. Toks abejingumas užgavo laidos vedėją I. Stasiulevičiūtę: „Elgiesi kaip povas, bet iki povo tau toli“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.