LNK šou „Soriukas“ dalyvius šokiravo slapta pasiklausymo įranga

Naujo LNK realybės šou „Soriukas“ dalyviai mėgaujasi prabangiu gyvenimu pasimatymų projekto viloje. Į filmavimus atvykę nedrąsūs ir įsitempę, vaikinai ir merginos greitai atsipalaiduoja panirę į sūkurinę masažo vonią arba pasikaitinę vienoje iš vilos pirčių.

Kadras iš laidos.
Kadras iš laidos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2014, 11:31 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:06 AM

Pirmajame „Soriuko“ vilos aukšte – prabangiai įrengta didžiulė svetainė. Aštuoniasdešimties kvadratinių metrų patalpoje sukurti atskiri meilės kampeliai laidos dalyviams. Trokštantys privatesnio bendravimo įsikuria senoviniais baldais apstatytame ir nuo smalsių akių atitvertame svetainės gale. Drąsesnieji laiką leidžia ant modernių minkštasuolių, mėgaujasi kokteiliais ir šviežiais vaisiais. „Norėčiau čia gyventi“, – filmavimo metu prasitaria dažnas realybės šou dalyvis.

„Soriuko“ viloje nėra slaptų kamerų. Tačiau kai kurie dalyviai buvo šokiruoti, kai sužinojo, jog yra sumontuota slapta pasiklausymo įranga, o jų pokalbius girdi laidos vedėja ir santykių patarėja Ieva Stasiulevičiūtė.

Prie „Soriuko“ vartų stoja tik prabangūs automobiliai – laidos dalyviai į pasilinksminimų vietas vežiojami tik limuzinų klasės automobiliais. Po nuotykių mieste „Soriuko“ dalyviai grįžta į savo kambarius, kurių viloje – net aštuoni. Sušalusieji gali pasišildyti prie trijų name esančių židinių. Žinoma, jei dar nedrįsta šildyti vienas kito.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.