LNK šou „Soriukas“ dalyvis turėjo įrodinėti, kad yra ne gėjus

LNK realybės šou „Soriukas“ verda karštos vasaros pasimatymų aistros. Projekto dalyviai įveikė pirmųjų pasimatymų jaudulį ir televizijos žiūrovams pažėrė juoko, bučinių, meilės ir apsinuoginimų dozę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-11 12:09, atnaujinta 2018-02-12 23:32

Į „Soriuko“ vilą kasdien atvyksta vis drąsesni ir žiūrovus stebinti nusiteikę dalyviai. Tačiau vieno jų, verslininko Ričardo drąsa pribloškė ir realybės šou kūrybinę grupę, ir kitus laidos dalyvius.

Nepatogiose situacijose nesutrinkantis Ričardas Vilniaus centre vykdė merginų užduotį parduoti nuskintą alyvos šakelę. Keisto augalo pardavėjas iškart krito į akį Vilniuje poilsiaujantiems turistams. Būrys vyrų iš Didžiosios Britanijos Ričardą gausybės žmonių akivaizdoje išvadino gėjumi.

Tačiau „Soriuko“ dalyvis nepasimetė. Ričardas ėmė įrodinėti turistams nesąs gėjus ir net sugebėjo įsiūlyti alyvos šakelę. Už dešimt litų.

Tačiau Ričardui ne taip lengvai sekėsi palenkti „Soriuko“ merginas į savo pusę. Mat jo konkurentas – menininkas ir aktorius Simonas merginas ėmė ne pinigais, o Elvio Preslio dainomis, legendinio dainininko balsu!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.