Ievos Stasiulevičiūtės pagalbos paprašė dvi gražuolės

Vasara – metas, kada nesmagu būti be poros. O vienas iš būdų susirasti antrąją pusę – LNK realybės šou „Soriukas“. Šį kartą laidos vedėjos Ievos Stasiulevičiūtės pagalbos paprašė dvi įspūdingos merginos.

Laidos „Soriukas“ vedėjos I.Stasiulevičiūtės pagalbos paprašė dvi įspūdingos merginos - fotomodelis Violeta ir mėlynakė blondinė Justina.
Laidos „Soriukas“ vedėjos I.Stasiulevičiūtės pagalbos paprašė dvi įspūdingos merginos - fotomodelis Violeta ir mėlynakė blondinė Justina.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 27, 2014, 3:59 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 10:53 AM

Manekenė, profesionalus fotomodelis Violeta ir mėlynakė blondinė Justina. Gražios, jaunos ir savo vertę žinančios merginos į realybės šou atvyko susirasti vaikino. Ir „Soriukas“ joms turėjo ką pasiūlyti!

Dėl žavių merginų palankumo susigrūmė visas būrys vyrukų: verslininkai, šokėjai, sportininkai, fokusininkai ir net rytų kovos menų profesionalai.

Tačiau dėl gražuolių labiausiai susikibo du vyrukai – nuosavo drabužių verslo savininkas Laurynas ir šokėjas Tomekas. Aukštaūgis, beveik dviejų metrų ūgio Laurynas pabandė merginas užburti kortų triukais, o Tomekas – striptizo ir breiko elementų persmelktais šokiais.

Įsiaudrinusio jaunimo vakarėlis baigėsi sūkurinėje „Soriuko” vilos vonioje. Vienam iš vyrukų, gražuolė Violeta čia skyrė gerokai daugiau dėmesio.

Karčiausi šios vasaros pasimatymai, padykusios ir itin drąsios merginos – pirmadienį, birželio 30 d., 21 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.