Seksualioji dainininkė Jevgenija Teliženko ieško poros

Viena seksualiausių Lietuvos moterų, seksualumo bombų sprogdinimo pradininkė Jevgenija Teliženko LNK projekto „Soriukas“ kūrėjų paprašė surasti jai vyrą!

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2014, 3:33 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:49 AM

Šią vasarą viena iš geriausių vietų susirasti antrąją pusę – LNK realybės šou „Soriukas“. Čia meilę atrado jau ne viena pora. Galbūt dėl to į „Soriuko“ namo duris vieną dieną pasibeldė dar viena vieniša mergina – seksualioji J.Teliženko.

„Soriukas”, žinoma, turėjo ką Jevgenijai pasiūlyti. Seksualioji dainininkė vyko į pasimatymus su dviem vaikinais: sportininku, vyriška seksualumo bomba Romanu ir puošeiva Giedriumi.

Dėl vaikinų dėmesio Jevgenija turėjo paplušėti. Vienas iš vaikinų čiupo į rankas fotoaparatą ir pareikalavo asmeninės erotinės fotosesijos, o kitas padėjo Jevgenijai nusirengti ir nusitempė ant masažo stalo.

Tačiau kančios dėl meilės nebūna per lengvos. Todėl „Soriuko” viloje pasirodė ir kita mergina – gražuolė šviesiaplaukė Ivona. Vienas iš vaikinų Ivonai labai patiko. Todėl ši pabandė vyruką nuvilioti tiesiai Jevgenijai iš panosės.

Seksualių gražuolių dvikova dėl vaikinų – liepos 7-ąją, pirmadienį 21 val. per LNK!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.