Televizijos šou susipažinusių kauniečių širdyse liepsnoja meilė

„Pagaliau galiu išsitiesti ir pakelti akis į viršų“, – sako aukštaūgė Raimonda. „Pagaliau norint pabučiuoti merginą nereikia kūprintis, pritūpti ar klauptis“, – džiaugiasi dviejų metrų ūgio Karolis. Jaunuoliai susitiko LNK vasaros laidoje „Soriukas“, o iš jos filmavimo išvažiavo susikibę už rankų, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Jei ne pažinčių šou „Soriukas“, aukštaūgiai kauniečiai Raimonda ir Karolis vargiai būtų suradę vienas kitą. Dabar jaunuoliai nebesiskiria.
Jei ne pažinčių šou „Soriukas“, aukštaūgiai kauniečiai Raimonda ir Karolis vargiai būtų suradę vienas kitą. Dabar jaunuoliai nebesiskiria.
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė

Jul 6, 2014, 3:18 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:55 AM

Kauniečiai Raimonda Rauluševičiūtė (24 m.) ir penkeriais metais vyresnis Karolis Šiaulinskas – vieni iš kelių šimtų jaunų žmonių, panorusių antrąją pusę susirasti televizijos pasimatymų šou „Soriukas“.

Tiesa, pora prisipažino nelabai tikėjusi, kad tokiose laidose viskas vyksta natūraliai.

„Tikrai maniau, kad viskas surežisuota, o dalyviams reikia išmokti tekstą ir vaidmenis“, – pasakojo Raimonda, kuri pakeitė savo nuomonę po nuotykio televizijos šou. Jai pritarė ir Karolis.

Dėl ūgio paliko darbą

190 cm ūgio mergina, kuriai teko paragauti ir modelio duonos, neslėpė – susirasti vaikiną nebuvo paprasta. Kodėl? Juk aukštaūgės ilgakojės gražuolės – ne vieno vyro svajonė.

„Dirbau modeliu, tačiau peraugau. Teko palikti šį darbą. Modelio ūgis turi būti maždaug 180 cm, o aš 10 centimetrų aukštesnė“, – juokėsi mergina ir prisipažino, kad pasitraukusi iš modelių pasaulio labai pamėgo šokoladą ir priaugo svorio.

Nors dauguma lietuvių aukštos, Raimonda vis tiek jautėsi labai didelė ir dėl to buvo įgijusi kompleksų. Daug vaikinų – už ją mažesni.

„Tiksliau – buvo mažesni, dabar taip nebėra“, – juokėsi mergina, turėdama galvoje naująjį širdies draugą.

Į šou atlydėjo draugą

Į LNK vasaros projektą Raimonda atlydėjo dalyvauti panorusį draugą, bet netikėtai ir pati sulaukė rengėjų kvietimo išbandyti laimę.

„Kodėl ne, pamaniau. O gal kas nors iš to išeis? – neslėpė Raimonda, bet prisipažino, kad nelabai tikėjosi išvysti tinkamą kandidatą: – Pamaniau, kad bent jau išbandysiu save prieš kameras – iki šiol televizijoje nebuvau buvusi ir nenutuokiau, kaip viskas vyksta.“

Pasakodama apie filmavimus ir naująjį draugą Karolį Raimonda nuolat šypsosi. Mergina neslepia, kad jos širdį užplūdo šilti jausmai.

„Kai išvydau Karolį, išsyk krito į akį. Tarp mūsų kontaktas užsimezgė labai greitai. Žinoma, pirmiausia sužavėjo jo ūgis – du metrai! Bendraudama su juo pagaliau galėjau ne tik pakelti akis į viršų, bet ir išsitiesti“, – juokėsi kaunietė.

Ar simpatija buvo abipusė? „Manau, taip. Pajutau tai labai greitai“, – prisipažino Raimonda.

Ji neabejoja, kad atkreipti dėmesį vienam į kitą padėjo išskirtinis ūgis.

Išsyk pajuto simpatiją

Nors prieš kameras jaudinosi, jaunuoliai greitai rado bendrą kalbą.

„Režisieriams nereikėjo patarinėti, ką kalbėti ir daryti. Viskas vyko natūraliai ir lengvai“, – pasakojo Raimonda, kuriai šiame šou teko pabendrauti su dar vienu kandidatu.

„Manau, jis išsigando mano ūgio, todėl buvo toks nedrąsus“, – juokėsi aukštaūgė.

Laidos kūrėjai taip pat netruko pastebėti tarp Raimondos ir Karolio įsiplieskusių kibirkščių.

„Nuo pat pradžių su Karoliu bendravome gražiai. O kai jis paėmė mane už rankos, pajutau nepaprastą švelnumą ir supratau, kad nėra ko nuo jo bėgti, – prasitarė Raimonda. – Nusprendžiau tos rankos nebepaleisti, tad po projekto į Kauną grįžome kartu.“

Šaltą vasarą sušildė šilti jausmai? „Sušildė, – prisipažino televizijos laidoje sutiktą vaikiną įsimylėjusi mergina. – Nėra čia ko slėpti.“

Merginos išvaizda – svarbu

Savo jausmų praėjus vos mėnesiui po filmavimosi laidoje „Soriukas“ neslėpė ir Karolis.

Kaip išvaizdus, atletiškas vaikinas, mėgstantis žaisti krepšinį, iki šiol atsigindavo merginų dėmesio?

„Tokios kaip Raimonda nesutikau, – sakė jis ir prisipažino besidžiaugiantis, kad atėjo į TV šou: – Matyt, tokios kaip ji gatvėmis nevaikšto.“

Aukštaūgis Karolis išrankus – merginos išvaizda jam svarbi.

„Nedažnai sutiksi aukštą, proporcingai sudėtą, dailaus veido merginą, – dėstė jis. – Paprastai labai aukštos merginos būna... negražios.“

Kauno technikos kolegijoje elektronikos inžinerijos mokslus baigęs Karolis dar studijuodamas svajojo apie aukštaūgę draugę.

„Smagu šalia turėti tokį pat žmogų – gali eiti šalia iškėlęs galvą, sustojęs žiūrėti į akis nepalenkęs galvos. O kai nori pabučiuoti, nereikia klauptis ant kelių, – aukštos draugės privalumus vardijo vaikinas. – Net ir šokdamas lėtą šokį su neaukšta mergina jausdavau nepatogumų – šoki padėjęs smakrą ant galvos. Koks šokis, kai nėra jokio akių kontakto?“

Karolis neslepia visas šias „kančias“ dėl savo ūgio su merginomis patyręs ne kartą, todėl ir buvo nusprendęs, kad jo išrinktoji turi būti aukšta.

Pasimatymas kubile

„Nesitikėjau, kad man taip pasiseks, – juokėsi vyras, televizijos šou suradęs širdies draugę. – Nors išsyk buvo matyti, kad mažesnio ūgio vyrukai neturi jokių galimybių sužavėti Raimondą.

Beje, kita laidoje dalyvausi mergina – Radžio „nuotaka“ Ilona, su kuria taip pat teko bendrauti, man nepadarė jokio įspūdžio. Mes tarsi iš skirtingų planetų. Man pirmiausia įstrigo Raimondos akys, lūpos, dailus veidas ir, žinoma, ūgis.“

Pirmasis jaunuolių pasimatymas, surežisuotas laidos kūrėjų, įvyko kubile, antrasis – sūkurinėje vonioje.

„Jau per pirmuosius pasimatymus turėjome progą apžiūrėti vienas kito kūną, – juokėsi Karolis ir prisipažino, kad tuo, ką pamatė, neliko nusivylęs: – Turėjome labai gražių akimirkų, tik gaila, kad montuotojai negailestingai iškarpė filmuotą medžiagą ir tų vaizdų liko nedaug.“

Kuria bendrus planus

„Trejus metus gyvenau ir dirbau Olandijoje, o dabar man ten nesinori vienai grįžti. Jei jau važiuosime, tai tik kartu su Karoliu.

O jei jis nenorės, ir aš liksiu Lietuvoje“, – svarstė Raimonda, kurios planus sujaukė meilė.

Merginos specialybė – kirpėja. Olandijoje ji ketino tęsti mokslus. Jos mylimasis Karolis dirba vadybininku Kaune. Kol kas jaunuoliai dar tik svarsto, kaip dėliosis jų gyvenimas. Aišku viena – paleisti vienas kito rankos neketina.

„Neketinu paleisti žvirbliuko, kurį pavyko nustverti“, – juokdamasis patvirtina įsimylėjėlis.

Raimonda ir Karolis gyvena atskirai nuo tėvų, savo būstuose.

„Pamažu persinešame šlepetes vienas į kito butą, – juokėsi Raimonda. – O ir su tėvais jau susipažinome – patikome vieni kitiems, santykiai su jais puikūs.“

Į TV šou – ir meilės, ir šlovės

Paskelbę atranką į vasaros projektą „Soriukas“, laidos kūrėjai sulaukė jaunimo antplūdžio. Dalyvauti šou panoro keli šimtai kandidatų. Šou rengėjams teko pasukti galvą, kaip iš tiek kandidatų atrinkti dalyvius.

– Kodėl jauni žmonės veržiasi į pažinčių laidas? Ar jie tikrai tikisi sutikti antrąją pusę, ar tik nori patekti į televiziją? – paklausiau laidos vykdomojo prodiuserio Vytenio Sinkevičiaus.

– Jei atvirai, jauni žmonės labai nori patekti į televiziją. Žinoma, pasimatymai ir pažintys juos taip pat intriguoja.

Tačiau filmavęsi tris valandas ir išvydę save vos 20 minučių laidoje dauguma jų nusivilia.

Nors daug jaunuolių nuoširdžiai tikėjosi susirasti antrąją pusę, pabendrauti, susipažinti, buvo ir etatinių dalyvių, einančių iš vienos laidos į kitą.

– Jaunimas dabar labai išlaisvėjęs, nebijo rodyti jausmų ar apsinuoginti prieš kameras.

– Oi, matėme visko. Buvo tokių veikėjų, kuriems svarbu užlaužti paną ir padėti dar vieną pliusą pabučiuotų merginų sąraše. Kiti patys nori kurti šou: nebijo kamerų, jaučia pasitenkinimą, kad bus rodomi per televiziją, rūpinasi, kad gerai atrodytų, peržiūri įrašus, komentuoja.

Treti eina gerai praleisti laiko. Tačiau buvo ir nedrąsių, kurie įjungus kameras prarasdavo kalbos dovaną.

– Kodėl panašūs šou tokie populiarūs pasaulyje?

– Todėl, kad Vakarų pasaulyje žmonės laisvesni, ten kitos moralės normos, kitoks požiūris į daugelį dalykų.

Šis projektas sukurtas Amerikoje, saulėtojoje Kalifornijoje, kur ištisus metus šviečia saulė, visi yra geros nuotaikos ir niekas niekuo nesipiktina.

Tokiuose šou Amerikoje dalyvauja ir transseksualai, ir vedę vyrai, o jų žmonos stebi.

Amerikoje dar didesnis televizijos kultas nei pas mus.

Visi trokšta būti parodyti, be skrupulų demonstruoja jausmus, glamonėjasi, bučiuojasi, mylisi. O visa tai masina žiūrovus.

Lietuviai – drovesni. Mūsų žmonės tokių šou vis dar bijo.

Po laidos – vestuvės 

R.Rauluševičiūtė ir K.Šiaulinskas – ne vienintelė televizijoje susipažinusi pora, kuri pasibaigus šou liko kartu.

Prieš porą metų TV3 realybės šou „Ūkininkas ieško žmonos“ susipažinę Martynas Pažėra (tuomet 34 m.) iš Prienų rajono ir septyneriais metais jaunesnė Jurgita (projekte merginos buvo pristatomos tik vardais) jau atšoko vestuves.

Nors Martynas (nuotr. dešinėje) ir Jurgita gyveno tik 14 kilometrų vienas nuo kito, juos supažindino televizija.

Kartu gyvena ir šiame projekte susipažinę Andrius Matusevičius bei jo išrinktoji Dovilė (nuotr. apačioje). Tuo metu, kai vyko televizijos šou, Strielčiuose (Prienų r.) ūkininkaujančiam Andriui buvo 23-eji, Dovilei – 22-eji.

„Ji buvo labai miela ir paprasta, – dabartinę mylimąją gyrė Andrius. – Ji bendraudavo natūraliai, tarsi nematydama filmavimo kamerų. Su ja ir pats jaučiausi laisvai.“

Pasirinkęs Dovilę Andrius su ja išvyko į Turkiją. Romantiškos kelionės metu jaunuoliai įsitikino – jie iš tiesų skirti vienas kitam.

„O ir tėvai patenkinti, kad du kvaileliai per televiziją rado vienas kitą, ir džiaugiasi dėl mūsų“, – juokėsi laimingas vaikinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.