TV eteryje sutuoktoms poroms – išbandymai kaime ir gamtoje

Denis ir Inga įsikėlė gyventi į ką tik išsinuomotą butą, tačiau, užuot pradėję buities klausimų sprendimą, vos apžiūrėję savo bendro gyvenimo lizdelį išvyko vakaroti į Denio pusbrolio sodybą, o iš ten išsiruošė į turistinį žygį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 14, 2014, 2:18 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:06 AM

Denis ir Inga įsikėlė gyventi į ką tik išsinuomotą butą, tačiau, užuot pradėję buities klausimų sprendimą, vos apžiūrėję savo bendro gyvenimo lizdelį išvyko vakaroti į Denio pusbrolio sodybą, o iš ten išsiruošė į turistinį žygį.

Gamtoje Denis jaučiasi tarsi žuvis vandenyje: viską moka ir entuziastingai daro. Tuo tarpu Inga, pirmą kartą gyvenime išsiruošusi į turistinį žygį, ne tik negali niekuo padėti, bet dar ir rodo savo suirzimą ir nepasitenkinimą. Šis žygis romantiškų įsimylėjėlių porai tapo rimtu išbandymu.

Beje, Denis su Inga yra vienintelė pora, kuri per visą povestuvinį laikotarpį nė karto nesikreipė pagalbos į santykių ekspertus.

Šįvakar juos pačius pokalbiui pasikvies eksperimento „Aklos vestuvės“ psichologė Ramunė Želionienė. Atsargiai, po truputį, nenorėdami vienas kito įžeisti, jaunavedžiai pagaliau atsiskleis ekspertei.

Visai kitokios nuotaikos Indrei su Luku. Atrodo, kad be psichologo pagalbos jie apskritai nesugeba bendrauti.

Psichologas Gediminas Navaitis negaili patarimų, nuosekliai dirba su pora, tačiau Indrė ir Lukas turi įvardinti: ar tikrai atėjo laikas viską nutraukti?

Didžiausios simpatijos verda, kai santykiai glūdinasi natūraliai. Andriaus ir Aldonos bendravimas iš tiesų primena tikrą šeimą: tai maži pykčiai, tai didelė meilė. Aldonos didžiausias noras visada buvo susirasti ūkišką vyrą.

Atrodo, kad Andriui ūkio darbai nesvetimi. Tačiau kaip jam, iki šiol gyvenusiam moderniame bute, patiks nedidelis Aldonos namelis be jokių patogumų, kur net tualetas – lauke?

Negana to, porą dar kankina nuoskaudos šešėlis, likęs po asmeninių nesusipratimų leidžiant medaus mėnesį Turkijoje. Kaip tik dėl to Aldona lies ašaras psichologo G.Navaičio kabinete.

Kokį sprendimą priims socialinio eksperimento dalyvė? Atsakymai – šio pirmadienio vakarą 20.00 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.