„Teleloto“ Joną Radzevičių pavaduos Vytenis Sinkevičius

Žaidimo „Teleloto“ vedėjui Jonui Radzevičiui padarius avariją, per kurią žuvo žmogus, laidos kūrėjai vis dar ieško pamainos. Tačiau jau aišku, kad šį sekmadienį „Teleloto“ ves laidų vedėjas ir prodiuseris Vytenis Sinkevičius. Su „Olifėja“ V.Sinkevičius dirba jau ne pirmą kartą – prieš 14 metų jis vedė kitą šios bendrovės žaidimą „Tuzinas“.

Vytenis Sinkevičius.<br>V.Balkūno nuotr.
Vytenis Sinkevičius.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2014, 12:19 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 10:11 PM

„Teleloto“ vedėjų atranka dar nesibaigė. Populiarų žaidimą pasikeisdami sekmadieniais ves du žmonės. Vytenis pirmasis pasirodys eteryje. Dėl kito vedėjo apsispręsime išbandę kelis kandidatus per repeticijas. Labai svarbu, kaip būsimasis vedėjas bendrauja su žmonėmis, jis taip pat turės susipažinti su loterijos specifika“, - sakė bendrovės „Olifėja“ atstovė Asta Buitkutė.

Per septynerius metus vedėjo darbo „Teleloto“ J.Radzevičius nebuvo praleidęs nė vieno laidos filmavimo, darbą visuomet atlikdavo profesionaliai. „Olifėja“ visada turėjo žmogų, galintį jį pakeisti nenumatytais atvejais, bet iki šiol to niekada neprireikė.

Ar J.Radzevičiui dėl pėsčiojo mirtimi pasibaigusios automobilio avarijos grės laisvės atėmimo bausmė, paaiškės, kai bus nustatyta, kuris – vairuotojas ar pėsčiasis – kaltas dėl avarijos.

Baudžiamosios teisės specialistas Remigijus Merkevičius „Lietuvos ryto“ televizijai aiškino, kad pirmiausia turi būti nustatyta eismo nelaimės priežastis: „Jei paaiškės, kad nelaimės priežastis – vairuotojo elgesys, girtumas sunkins jo atsakomybę. Jei vairuotojas dėl avarijos nekaltas, neblaivumas neturės jokios teisinės reikšmės. Jam bus galima tik skirti baudą už vairavimą neblaiviam.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.