Kostas Smoriginas: „Esu senis, bet klausausi Lady Gagos“

Aktoriai dažnai juokauja – kiekvieno iš mūsų gyvenime ateina laikas, kai tinkamiausias tampi tėvų arba senelių vaidmenims. Panašu, toks metas atėjo ir aktoriui, režisieriui, bardui Kostui Smoriginui. Naujame televizijos seriale „Meilė kaip mėnulis“ režisierius Kęstutis Jakštas jam pasiūlė tėvo vaidmenį.

Neseniai grįžęs iš gastrolių po JAV, K.Smoriginas stačia galva puolė į naujus projektus, vienas iš jų – serialas „Meilė kaip mėnulis“.
Neseniai grįžęs iš gastrolių po JAV, K.Smoriginas stačia galva puolė į naujus projektus, vienas iš jų – serialas „Meilė kaip mėnulis“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2014, 11:14 AM, atnaujinta Oct 22, 2017, 2:14 PM

„Gerą vardą užsitarnauti labai sunku, o prarasti jį – labai lengva. Jaunoji karta keičia senąją, tačiau nereikia užmiršti to, kas laiko patikrinta“, – mano aktorius. Jis įsitikinęs, kad naujovės neturėtų užgožti muzikos rašto, dainų ir geros poezijos. Muzikinis išsilavinimas visada bus naudingas ir atlikėjui, ir aktoriui. Scenos žmonės turėtų nepamiršti, kad jie privalo lavintis, daug skaityti, būti žingeidūs, domėtis naujausiomis technologijomis, muzika. „Aš senis, man 62 metai. Pastebiu, kad pasaulis keičiasi, todėl nepraleidžiu progos paklausyti Lady Gagos ar Shakiros. Mano sielai tai gal ir nėra artima, bet plečia akiratį“, – įsitikinęs K.Smoriginas. Intriguojantys televizijos pasaulio užkulisiai, jausmų versmės bei įnirtingos kovos dėl vietos po saule – visą tai LRT žiūrovai išvys jau rugsėjo 8 d., 19.55 val. pasirodysiančiame seriale „Meilė kaip mėnulis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.