Skriaudžiamuosius gelbstinti ir ginanti LNK laida grįžta į eterį

Šeimos dramos, kaimynų konfliktai, tikros ašaros ir dramatiškos, nesuvaidintos istorijos. Visa tai žiūrovų laukia Giedriaus Leškevičiaus vedamoje LNK laidoje „24 valandos”, kuri naują sezoną pradeda ketvirtadienį. 

G.Leškevičius.
G.Leškevičius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2014, 12:08 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 10:49 AM

Žurnalistai Donata, Žilvinas ir Edita pasiruošę padėti nuskriaustiesiems, bet kuriame Lietuvos kampelyje. 

Pirmojoje „24 valandų“ laidoje šią ketvirtadienio popietę matysite istoriją apie Neringą ir Mindaugą iš Raudonės kaimo, kurie dirbo pas ūkininką Algirdą. Sugyventiniams netiko, kad darbdavys už darbą sumokėdavo mėsa, todėl nutarė ieškotis darbo kitur. Algirdas supykęs nuplėšė porelės namo stogą ir išnešė visą šaldytuvo turinį.

Kitas siužetas apie ūkininkę Bronę iš Kaišiadorių rajono, Palomenės kaimo. Pensininkės gyvenimą nuodija daug kartų teistas sūnus, kuris vagia net iš savo motinos.

Trečioji istorija iš Graužėnų kaimo, Jurbarko rajono. Elena guodėsi, kad išnuomojusi savo namą Antanui, jį iškraustė tik su policijos pagalba, o savo turtą rado visiškai suniokotą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.