Dukrą išlaikyti atsisakęs vyras: „Aš nevaisingas, vaikų neturiu“

Klaipėdos rajone Baičių kaime gyvenanti Daiva atsidūrė nepavydėtinoje situacijoje. Keturių vaikų mama neturi už ką išleisti pirmokėlės į mokyklą, nes jos trijų sūnų tėvas jau miręs, o dukros tėvas tėvystės nepripažįsta.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-18 15:17, atnaujinta 2018-01-30 13:22

Šiai bėdai spręsti yra teisiniai būdai, tačiau čia LNK laida „24 valandos“ susidūrė su dar neregėta problema – valstybės skirta advokatė dingo kaip į vandenį. Daiva jos niekaip neranda jau daugiau nei metai, tad nei teismo nei alimentų nėra.

Laidos žurnalistė Edita padirbėjo iš peties. Ne tik suorganizavo Daivai teisinę pagalbą, bet ir surado jos dukrytės tėvą. Tiesa, susitikimas buvo toks, kad pirmą kartą savo tėvą išvydusi mergaitė kažin ar norės jį kada nors pamatyti dar kartą.

Klaipėdietis Algis kategoriškai atsisakė pripažinti savo tėvystę. Jis pareiškė esąs nevaisingas ir su Daiva niekad nesimylėjęs, nors Daiva tikina puikiai prisimenanti ne tik laiką, bet ir vietą, kur užsimezgė judviejų dukros gyvybė.

„DNR testo nedarysiu, o jei teismas priteis alimentus – nemokėsiu”, - nukirto Algis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.