Gintarė Gurevičiūtė mėsą spjaudavo į tualetą

Lietuvos žvaigždės ypatingai saugo tobulas savo kūno formas. Ypatingą dėmesį savo mitybai skiria ir laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė. Nuo 12 metų ji nevalgo mėsos.

Gintarė Gurevičiūtė laikosi skysčių dietos.
Gintarė Gurevičiūtė laikosi skysčių dietos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2014, 2:54 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 12:59 PM

„Buvo metas, kai mama sėdėdavo prie stalo ir žiūrėdavo, kad suvalgyčiau viską, kas įdėta lėkštėje. Taigi, paskutinius kotleto kąsnius kimšdavau už žandų, o paskui išspjaudavau į tualetą“, - jau šį penktadienio, rugsėjo 26 d vakarą LNK laidoje „KK2 Penktadienis“ atviraus Gintarė Gurevičiūtė, paklausta apie tai, ar mėsos nevalgo todėl, kad mėsa jai smirda.

Tada, kai Gintarė paaugo ir galėjo motyvuoti savo pasirinkimą, tėvai jai leido nebevalgyti mėsos. Bėgant metams maistui ji darėsi dar išrankesnė. Todėl dabar, pajutusi, kad kaupiasi nereikalingi kilogramai ar prasideda peršalimo ligos ji renkasi skysčių dietą. Per dieną Gintarė aiškino išgerianti 3 litrus šalto spaudimo sulčių, taigi alkio niekada nejaučianti. Skysčių dietos dienomis ypatingai pagerėja ir bendra organizmo savijauta. „Jeigu prasideda gripas, sloga, dvi trys dienos bado ir simptomų – kaip nebūta“, - „KK2 penktadienyje“ savaisiais atradimais dalinsis Gintarė.

Išgirdusi apie tai, kad ateityje kita laidos viešnia Valerija Lukjanova arba Amatuja maitinsis vien tik Saulės energija, Gintarė liko apstulbusi. Ji sakė, kad būti Amatujos pasekėja nei už ką negalėtų, nes valgyti jai – labai patinka. tai vienas didžiausių gyvenimo malonumų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.