Mindaugis Papinigis: aš pažemintas, mano ranką nulenkė moteris

Lenkti ranką su moterimi – tokia užduotis teko TV3 laidos „Sportuok su mumis“ filmavime dalyvavusiam aktoriui, serialo „Pasmerkti 3“ žvaigždei, naujos kartos info šou „VIRAL‘as“ vedėjui Mindaugui Papinigiui. Kartu su laidos „Sportuok su mumis“ vedėja Vlada Musvydaite Pasaulio rankų lenkimo čempionate apsilankęs aktorius sakė, kad šis sportas jam ne naujiena.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2014, 2:12 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 1:14 PM

„Mano rankų lenkimo kovos dažniausiai prasideda penktadienį vakare. Ir galiu pasigirti, kad man sekasi visai neblogai. Esu nugalėjęs beveik visus savo draugus, taip pat įveikęs ir savo vyresnį brolį“, – pusiau juokais, pusiau rimtai sekmadienį 9.00 val. kalbės aktorius M.Papinigis.

Laidos vedėjai pasiteiravus ar yra tekę kovoti su moterimi, M. Papinigis kiek susimąstė. Mintyse perkratęs visas dvikovas, aktorius patikino, kad to daryti jam dar neteko. Sužinojęs, kad teks išbandyti jėgas su daugkartine pasaulio ir Europos rankų lenkimo čempione Egle Vaitkute, aktorius tikėjosi, kad kova bus lygi.

„Kai pradėjome lenkti rankas, ji pasakė, kad nieko nedarys, tiesiog palaikys ranką. Blogiausia tai, kad jos rankos negalėjau net pajudinti iš vietos, o ji tuo metu dar su kažkuo kalbėjosi. Buvau viešai pažemintas“, – sekmadienio rytą prisipažins M. Papinigis.

E. Vaitkutė aktorių nuramino, kad taip ir turėjo būti. Jų svorio kategorijos yra skirtingos, bet to, jau beveik dešimt metų Lietuvoje profesionaliai rankų lenkėjai tarp moterų nėra lygių. Į susitikimą su M. Papinigiu atvyko ir rankų lenkėjas Donatas Krikščiūnas, tačiau vos pamatęs sportininko rankas aktorius spruko iš filmavimo aikštelės.

„Man gana ir vieno gėdingo pasirodymo. Bet buvo ir naudos. Dabar žinau rankų lenkimo techniką, todėl savo titulus ir savigarbą galėsiu susigrąžinti penktadienio vakarų kovose“, – sakė juokdamasis aktorius.

Pasaulio rankų lenkimo čempionato kovas stebėjusi V. Musvydaitė prisipažino nemaniusi, kad šis sportas gali būti toks įdomus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.