Po smurto protrūkio A. Landau žada šokiruojantį video

Prieš keletą dienų lrytas.lt projekto „Blogometras“ dalyvė Agness Landau, kitiems geriau pažįstama kaip Raul Mammadli, buvo užpulta savo pačios namuose. Vyriško kūno bandanti išsižadėti A. Landau buvo apmėtyta akmenimis, o jos sesuo užpulta agresyvių kaimynų. Šiuo metu Agness gyvena baimėje, tačiau savo išgyvenimus ir tai, kas iki šiol nebuvo atskleista žada įamžinti itin atvirame projekto „Blogometras“ video.

Šiuo metu Agness gyvena baimėje, tačiau savo išgyvenimus ir tai, kas iki šiol nebuvo atskleista žada įamžinti itin atvirame projekto „Blogometras“ video.<br>T.Bauro nuotr.
Šiuo metu Agness gyvena baimėje, tačiau savo išgyvenimus ir tai, kas iki šiol nebuvo atskleista žada įamžinti itin atvirame projekto „Blogometras“ video.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2014, 7:49 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 2:23 AM

Portalui lrytas.lt susisiekus su A. Landau ši patvirtino, kad šiuo metu gyvena didžiulėje baimėje. „Su seserimi apsistojome viešbutyje, namo bijome grįžti, nežinia, kas ten darosi. Šiuo metu ieškau darbo ir naujų namų. Visa tai, ką patyrėme, sunku apibūdinti žodžiais. Mums nesugebėjo padėti net policija“, - braukdama ašarą pasakoja A. Landau.

Mergina tikina, kad kaip tik tuo metu, kai ją su seserim užpuolė agresyvūs kaimynai, ji mąstė apie idėjas naujiems vaizdo įrašams projektui „Blogometras".  „Naujojo video tema buvo „Maži, švelnūs ir pūkuoti“, deja, dėl užpuolimo patyriau tokį šoką, kad praverkiau visą naktį ir apie švelnius ir pūkuotus dalykus mintys net nekilo“, - sako ji.

A. Landau tikina, kad jau netrukus ji nufilmuos išskirtinį video, kuriame papasakos viską, ką išgyveno užpuolimo naktį ir atskleis iki šiol dar niekur neviešintas detales. Kol Agness ruošia šokiruojantį vaizdo įrašą, portalas lrytas.lt kviečia išrinkti geriausią projekto „Blogometras“ vaizdo tinklaraštininką ir balsuoti už jo video. Jaunatvišku azartu trykštantys video blogeriai pasiruošę nustebinti, pralinksminti ir priblokšti savo kūriniais nemažiau nei A. Landau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.