V. Musvydaitė pakviesta žaisti moterų žolės riedulio komandoje

Filmuodamasi TV3 laidoje „Sportuok su mumis“, skirtoje žolės rieduliui, jos vedėja Vlada Musvydaitė sulaukė staigmenos. Iš šalies žaidimą stebėjęs Lietuvos žolės riedulio federacijos prezidentas Leonardas Čaikauskas pakvietė žurnalistę prisijungti prie komandos.

V. Musvydaitė.
V. Musvydaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2014, 1:32 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 9:00 PM

Įžengęs į filmavimo aikštelę su puokšte, jis pagyrė pirmą kartą žolės riedulį žaidusios žurnalistės pastangas ir gebėjimą greitai perprasti žaidimą.

„Jūsų duomenys yra puikūs – greitai bėgate, esate atletiška, kovinga ir turite puikią reakciją. Manau, šiek tiek pasitreniravusi tikrai būtumėte puiki žolės riedulininkė. Kviečiu prisijungti prie komandos, šios aikštelės vartai jums visada atviri“, – teikdamas gėles V.Musvydaitei sakė žolės riedulio federacijos prezidentas.

TV3 laidos „Sportuok su mumis“ vedėja sako, kad tai jau ne pirmas kvietimas prisijungti prie sportinės komandos. Praėjusiame sezone regbio treneris taip pat įkalbinėjo ateiti ir išmėginti jėgas moterų komandoje.

„Manau, kad šiuos pasiūlymus gavau dėl savo gebėjimo greitai bėgioti. Nei žolės riedulio, nei regbio technikos aš per daug neišmanau, bet žaidimai, kuriuose reikia bėgti nuo varžovų arba juos vytis, man labai patinka. Be to, turiu ukrainietiško kraujo, kova, azartas man labai patinka“, – sako juokdamasi V. Musvydaitė.

Žurnalistė jau yra išbandžiusi daugiau nei 40 įvairiausių sporto šakų ir vis dar ieško ką naujo galėtų patirti. Pernai Lietuvos vaikų ir jaunimo centro baseino treneriai ją išmokė nardyti, todėl jau visai netrukus jos laukia naujas iššūkis. Spalio mėnesį Kaune vyks Europos akvatlono čempionatas. Vieną iš egzotiškų rungčių, imtynes po vandeniu, išbandys ir Vlada.

„Nardymas vis dar yra mano baimių sąraše. Panerti po vandeniu kai niekas netrukdo − yra viena, o eiti imtynių, neabejoju, bus sudėtinga. Bet tokia jau esu – adrenalinas man reikalingas kaip oras“, – sako V. Musvydaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.