301 kilogramą svėręs vyras: „Operacija išgelbėjo man gyvybę“

„Tądien, kai man buvo atlikta skrandžio užveržimo operacija, gimiau iš naujo. Šiandien mano vaikai turi tėvą, o žmona – vyrą. Tiesa, šeima už tai sumokėjo savo kainą. Vaikai ne kartą kentė patyčias, sūnus netgi buvo sumuštas“, – ketvirtadienio vakaro laidoje „Valanda su Rūta“ atviraus 40-metis Rolandas Onusaitis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2014, 12:11 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 12:41 AM

Prieš ketverius metus vyras televizijos laidoje viešai kreipėsi prašydamas padėti. Tuomet Rolandas svėrė 301 kilogramą, jo liemens apimtis buvo 2 metrai ir 27, o dviejų plieninių lazdų pagalba jis galėdavo paeiti vos kelis metrus. Šiandien laidoje Rolandą sunku atpažinti. Jis atsikratė pusės svorio, susilaukė dar vienos dukrytės, vėl ėmė dirbti, ir džiaugiasi kardinaliai pasikeitusiu gyvenimu.

Rolandui antrins ir Audronė, prieš kelerius metus viešai, televizijoje išsirengusi, ir paprašiusi chirurgų televizijos projekte sumažinti jos gigantišką krūtinę. Tuomet chirurgai iš kiekvienos moters krūtines išpjovė po 1,5 kilogramo. Operacija moterį išgelbėjo nuo neįgalumo.

Tuo tarpu 41-erių Alvydas Gudeliauskas, ankščiau laiko pradėjęs senti teigs, kad nebesuka galvos dėl savo išvaizdos. Prieš metus Alvydas dar pasakojo taupantis plastinėms operacijoms. Šiandien jis sako nusprendęs nekovoti su per anksti jo jaunystę pagrobusia genetika, tikina susitaikęs su savo išvaizda, ir netgi turintis mylimą moterį.

Studijoje susirinkusių žvilgsnius prikaustys ir Lietuvos bei Europos fitneso čempionė Ilona Kokoš. Moteris papasakos po gimdymo taip išgyvenusi dėl priaugtų kilogramų, kad atsikratė jų ne tik operacijų, tačiau ir sporto, bei kardinaliai pakeisto gyvenimo dėka. Nors moteris atrodo nepriekaištingai, ji save tobulina ir toliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.