Verslininko vaikai tėvo sutuoktinę vadina vardu

„Žinoma, kad Viktorija pasiims kamuolį, juk namie su kamuoliu jai neleidžiama žaisti“, – televizijos studijoje vieningai sutarė laidos „Šeima – jėga“ dalyviai, ne taip seniai žiedus sumainę maisto tinklaraščio savininkė ir apžvalgų rašytoja Alesia Mačiulis bei verslininkas Romualdas Mačiulis.

Žaidimo „Šeima – jėga“ vedėjai T.Augucevičius ir E.Užaitė.
Žaidimo „Šeima – jėga“ vedėjai T.Augucevičius ir E.Užaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2014, 3:51 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 11:25 PM

Jų namuose taisyklių griežtai laikomasi. „Vaikai turi aiškiai žinoti, kas jiems galima, kas ne“, – auklėjimo ypatumais dalijosi Mačiulių šeima. „Priminkite mums romantišką valso istoriją“, – per filmavimą Alesios ir Romualdo prašė laidos vedėjai Timūras Augucevičius bei Edita Užaitė, primindami porai per Vilniuje vykusį Vienos pokylį įsiliepsnojusią jųdviejų meilę.

Kelis mėnesius trukusi poros draugystė vasaros pabaigoje baigėsi vestuvėmis. Alesia drauge su vyru gavo ir šeimą – du smalsius, padūkusius vaikus.

„Jei leisi jiems elgtis, kaip tik šauna į galvą, vėliau juk tikrai pasigailėsi“, – Alesia neabejoja, kad aiškiai tėvų suformuluotos taisyklės vaikams tik į naudą.

Po skyrybų Airijoje su tėčiu likę gyventi Romualdo vaikai Richardas ir Viktoria Alesią vadina vardu. Atrodo, savo atžalų neturėjusiai jaunai moteriai pavyko išsikovoti autoritetą: užtenka griežto žvilgsnio, kad mažieji išdykėliai nurimtų ir pradėtų elgtis, kaip dera gerai išauklėtiems vaikams.

Taip susiklostė, kad tėtis vaikams prieš miegą skaito pasakas, o Alesia yra jų žaidimų draugė. „Žaidimai padeda pažinti gyvenimą“, – įsitikinusi ji, o tuo, kad Mačiulių šeimai patinka žaidimai, įsitikins ir laidos „Šeima – jėga“ žiūrovai. Televizijos studijoje Alesiai ir Romualdui netrūko išmonės bei azarto, ne tik vaikai, bet ir jie abu degė noru laimėti.

Pergalės skonio buvo ištroškusi ir miesto gyvenimą į kaimą iškeitusi Raimondos bei Gintauto Kelbauskų šeima: drabužius, papuošalus ir aksesuarus kurianti mama Raimonda, meniškos sielos tėtis fizikas Gintautas ir du jų vaikai, duktė Rugilė bei sūnus Vytis.

Kam studijoje šypsojosi Fortūna? Kas geriau pažįsta vienas kitą – kelis mėnesius ar dešimt metų kartu gyvenanti pora? Ir kas yra kiekvienos šeimos stiprybė? „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovai tai pamatys jau šį sekmadienį, 17.30 val. laidoje „Šeima – jėga“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.