Telefoniniai sukčiai buvo nusitaikę į Vitaliją Katunskytę

„Žvaigždė – vadinasi, turi pinigų. Belieka sužinoti, kas jos draugai“, – turbūt taip ar panašiai mąstė aferistai, nusprendę į savo tinklus įvilioti Lietuvos garsenybes. Ir jiems beveik pavyko.

V.Katunskytė.
V.Katunskytė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2014, 11:50 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 2:26 AM

Pramogų pasaulio naujienomis besidomintiems žmonėms ne paslaptis, kad Vitalija Katunskytė ir Radžis – artimi bičiuliai. Jų draugyste ir nusprendė pasinaudoti telefoniai sukčiai.

„Paskambino tokiu prislėgtu balsu, sako, mane veža į operacinę, praskelta lūpa, todėl taip neaiškiai ir kalbu, padariau avariją, Vilniuje patrenkiau moteriškę su vaiku, man labai blogai, padėk draugyte“, - apie sukčių skambutį „24 valandoms” pasakojo V.Katunskytė. 

“Jėzau, žinokit, iš tikrųjų apsipyliau ašarom. Galvoju – taip aš Radžiuką myliu, na, kaip jam dabar, vaikui, tokia bėda atsitiko. Tikrai, žinokit, patikėjau aš jais. Ranką prie širdies – patikėjau“, - „24 valandų” žurnalistams dievagojosi V.Katunskytė, vos nepraradusi 15 tūkstančių litų.

„Tai gerai, kad ji man paskambino ir pasiteiravo, kaip aš. Sakau, viskas gerai“, - laiminga šios istorijos pabaiga džiaugėsi Vitalijos bičiulis Radžis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas