J.Smoriginas ir V.Pauliukaitis seriale vaidina patys save

Televizijos kavinėje kavą gurkšnojantys ir vienas kitą per dantį traukiantys režisierius Vytenis Pauliukaitis (65 m.) ir choreografas Jurijus Smoriginas (59 m.) – įprastas vaizdelis. Abu kūrėjai dažnai dalyvauja TV laidose.

V.Pauliukaitis ir J.Smoriginas yra pažįstami jau keturis dešimtmečius.
V.Pauliukaitis ir J.Smoriginas yra pažįstami jau keturis dešimtmečius.
Daugiau nuotraukų (1)

(„TV antena“)

Oct 19, 2014, 9:03 AM, atnaujinta Jan 26, 2018, 5:29 PM

Tad nieko stebėtino, kad šių vyrų prireikė ir serialo „Meilė kaip mėnulis“ (LRT televizija) kūrėjams. Seriale, kurio siužetas sukasi apie televizijos užkulisius, V.Pauliukaitis vaidina televizijos režisierių Vytenį, o J.Smoriginas – choreografą Jurijų. TV vilkai įnirtingai ginčijasi dėl šokėjų talento ir gabumų, remdamiesi ilgamete patirtimi ir išmintimi, rašo „Lietuvos ryto" žurnalas  „TV antena".

O jos abu vyrai turi tikrai nemažai. „Mus sieja net keturi pažinties dešimtmečiai, – „TV antenai“ sakė J.Smoriginas. – Tik niekaip nesupratau, kodėl šįsyk jis taip jaudinosi filmuojant mūsų ginčo sceną.

Kaip kokia mergiotė prieš pirmą naktį. O juk ir vaidinti ten nelabai reikėjo – turėjome būti savimi. Žinoma, dalį teksto reikėjo išmokti, kita dalis buvo improvizacija. Gal jis tekstą pamiršo?“

J.Smoriginas mano esąs labiau patyręs aktorius. Jis iki šiol neatsikrato savo herojaus sukčiaus Felikso Šmakovo, kurį įkūnijo seriale „Moterys meluoja geriau“, etiketės.

Drauge su V.Pauliukaičiu choreografas miklino liežuvius prieš dešimtmetį LRT televizijos rodytame „Lietuvos šokių dešimtuke“. Tuomet jie abu buvo komisijos nariai, tačiau dažniau ne komentuodavo šokėjų pasirodymus, o stengdavosi įkąsti vienas kitam.

„Mes visuomet taip bendraujame, – juokėsi J.Smoriginas. – Na, tiesiog negalime kitaip, tokia jau mūsų maniera, nors gerbiame vienas kitą ir už talentą, ir už darbus.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.