Alfas Ivanauskas tobulus pusryčius ruoš Trakų pilyje

Nuolat stebinanti VMG komanda šeštadienį 10.00 val. pateiks dar vieną staigmeną – kassavaitinė laida „VMG kulinarinis žurnalas“ bus rodoma tiesiogiai. Pusryčiams skirta laida bus filmuojama iš Trakų. Jos vedėjas kulinaras Alfas Ivanauskas gerbėjus kviečia ne tik prie televizorių ekranų, bet ir į filmavimo aikštelę.

A.Ivanauskas.
A.Ivanauskas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 23, 2014, 10:57 AM, atnaujinta Jan 25, 2018, 12:07 AM

„Ketiname išbandyti naujas mūsų moderniosios studijos galimybes – šįkart testuosime jos mobilumą. Tad visus, kurie šeštadienio rytą leis Trakuose, kviečiame užsukti pasilabinti!“ – kalbėjo A. Ivanauskas.

Laidą kulinaras su komanda skirs tobulam rytui: siūlys originalias ir kartu paprastas idėjas pusryčiaujantiems su šeimyna, rengiantiems vėlyvus pusryčius su draugais ar ieškantiems sveiko ir greito būdo atsigauti po audringo vakarėlio.

„Galbūt kam nors šie patarimai pravers net pačios laidos metu, – juokėsi A. Ivanauskas. – Taip pat kviečiu visus, ryte darančius mankštą arba kitaip besirūpinančius sveikata. Svečiuose sulauksime profesionalaus trenerio Tado Pociaus.“

Tiesioginė laidos „VMG kulinarinis žurnalas“ transliacija iš Trakų – šį šeštadienį 10.00 val. per „Lietuvos Ryto“ televiziją.

„VMG kulinarinis žurnalas“ su Alfu Ivanausku – šeštadieniais 10 val. tik per „Lietuvos ryto“ TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.