Kelių gaideliu tituluojamas R. Biveinis skundžiasi policija

Mobiliosios policijos kuopos pareigūnų sumuštas Raimondas Biveinis dabar mina teismų slenksčius, mėgindamas įrodyti, kad jį į veidą ir inkstus daužę pareigūnai viršijo savo įgaliojimus.

R.Biveinis<br>„Lietuvos ryto“ TV nuotr.
R.Biveinis<br>„Lietuvos ryto“ TV nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-28 12:42, atnaujinta 2018-01-24 10:34

„Kokie vadai, tokie ir pavaldiniai“, – rėžė R.Biveinis. Interviu su garsiausiu kelių gaideliu tituluojamu R. Biveiniu – jau šį vakarą, spalio 28 d., 21.00 val., laidoje „Patriotai“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Tačiau pagrindinė laidos tema – kaip sutuoktinio palikta moteris savo įsiūtį išliejo ant svetimo, sunkia liga sergančio vaiko. Dėl nesusiklosčiusio šeiminio gyvenimo širstanti marijampolietė užpuolė moters, kuri esą nuviliojo jos vyrą, dešimtmetę dukterį. Šiai mergaitei, norėdami, kad ji pasveiktų, pinigus aukojo Lietuvos žmonės.

Po šio įvykio ligota mergaitė nuo sukelto streso jau senokai geria antidepresantus. Mergaitė pateko pas medikus, šie kreipėsi į policiją. Buvo iškelta byla dėl sveikatos sutrikdymo. Marijampolės teismas užpuolikę nuteisė, bet byla nukeliavo į Kauno apygardos teismą, kurio teisėjas nusprendė paskirti psichiatrinę ekspertizę ne užpuolikei, o nukentėjusiai mergytei.

Kas sieja blondinę iš Marijampolės ir Kauno apygardos teismo teisėją? Ar gali būti, kad kalta liks mergaitė, o ne blondinė iš Marijampolės? Visa tai jūs pamatysite šį vakarą, spalio 28 d., 21.00 val. laidoje „Patriotai“ ir tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Temas laidos redakcijai siūlykite tel.: 8 5 2657343.

Žurnalistinių tyrimų laida „Patriotai“ – antradieniais, 21.00 val. tik per „Lietuvos ryto“ TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.