TV kelionių šou prasidėjo nuo intrigų ir pinigų dalybų

Jau rytoj, penktadienį, 22.00 valandą „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje startuos naujas, analogų Lietuvoje neturintis realybės šou „Didysis pasivaikščiojimas“. Penki lietuviai nuotykių ieškos Latvijoje, o tiek pat latvių – Lietuvoje.

V.Radzevičius.
V.Radzevičius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2014, 11:05 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 4:40 AM

Neįprastos aplinkybės, fantastiški vaizdai, siaubingiausiomis legendomis apipintos gražiausios Latvijos ir Lietuvos vietos bei įspūdingas prizas, kuris atiteks tik vienam lietuviui ir vienam latviui – kelionė aplink pasaulį.

Arši kova prasidėjo jau nuo pirmosios laidos. Po du su pusę tūkstančių litų gavę latviai ir lietuviai dar tą patį vakarą sužinojo, kad šias sumas galės pasidvigubinti. Žinoma, jei tik užteks žinių, drąsos ir fantazijos, vykdant šou rengėjų sugalvotas užduotis.

„Kai pinigai vienoje kišenėje, protingiau juos skirstai, nemėtai niekniekiams“, – iškart pareiškė garsenybių kirpėjas Robertas ir priglobė visus lietuvių pinigus. Ar tuo buvo patenkinti jo komandos draugai? Ar gali būti, kad šitas Roberto poelgis įžiebė pirmąsias nesantaikos kibirkštis? O juk latviai rado kitokį būdą, kaip pasielgti su pinigais...

Pinigų dalybos buvo ne vienintelis pirmos realybės šou dienos iššūkis – į kelionę su didžiausiais lagaminais išvykę šou dalyviai aiktelėjo iš nuostabos, kai „Didžiojo pasivaikščiojimo“ kūrėjai jiems pranešė, kad tęsti žygį jie galės tik su būtiniausiais daiktais, kuriuos turės sutalpinti į nedideles kuprines. Naujojo realybės šou dalyviai liko be pusės savo daiktų.

Kas liko lietuvių lagaminuose? Kas garsenybių plaukų stilistui Robertui pasirodė svarbiau už šiltą nertinį? Kokiu keliu lietuvių komandą pasiekė konkurentai latviai? Ir kodėl kai kurie iš jų buvo... nuogi?

Visos gražiausios Lietuvos ir Latvijos spalvos, pašėlę nuotykiai – jau rytoj, penktadienį, 22.00 valandą „Lietuvos ryto“ televizijos naujajame realybės šou „Didysis pasivaikščiojimas“, kurį veda žurnalistas ir keliautojas Vytaras Radzevičius..

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.