Irenos Starošaitės stilius: po kailiniais ji vilki tik apatinius

Naujasis TV3 dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“ tęsiasi. Trečiadienį 21.00 val., per TV3 bus parodyta antroji serija, kurioje – dar daugiau perliukų iš pramogų pasaulio žvaigždžių Irenos ir Žilvino Žvagulių gyvenimo. Šįkart Žilvinas savo kieme surengs pikniką, o Irena jame pasirodys vilkėdama itin pikantišką apranga.

I.Starošaitė.
I.Starošaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 10, 2014, 11:20 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 9:52 PM

Popžvaigždės I. Starošaitės drabužinėje – galybė ištaigingų kostiumų. Tiesa, ją, kaip ir visas moteris, kartais apima bejėgiškumas, savęs klausiant „Ką apsivilkti?“ Irena dairėsi tinkamų drabužių savo vyro organizuojamam vakarėliui. Dainininkei draugiją palaikė jos jaunesnė kolegė, grupės „Studentės“ narė Ineta Puzaraitė.

Žodis po žodžio dailiosios lyties atstovės įsitrauė į smagų žaidimą. Kai I. Starošaitė Inetai parodė leopardinius kailinius, abi kvatodamos nuspręndė, kad po jais geriausiai vilkėti tik seksualius apatinius.

Kol Ž. Žvagulis su bičiuliais sukiojosi kieme prie kepsninės, Irena, pagauta mergaitiško siautulio, pradingo savo kambaryje, pasipuošė neeiliniais drabužėliais, užsimetė kailinius, ir taip pasipuošusi pasirodė savo sutuoktiniui.

„Tokius siurprizus vyrui dariau ne kartą, bet nepersistengiu, kad nepriprastų“, – prisipažino besijuokdama I. Starošaitė.

Kaip manote, kokia buvo Žilvino reakciją į tokį žmonos siurprizą? Kaip ir reikėjo tikėtis, vyras akimirksniu paliko kepamą mėsą ir stvėręs žmoną už parankės pradingo savo apartamentų antrame aukšte. Poros miegamojo durys prieš pat filmavimo kameras buvo užtrenktos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.