R. Vyšniausko dalyvavimas TV projekte pakibo ant plauko

„Gerai, kad atėmė ginklus vakar, būčiau tikrai kažką naktį nušovęs”, – juokavo Seimo narys Andrius Mazuronis, paklaustas apie ketvirtą naktį kariuomenėje. Kartu su dar vienuolika garsių Lietuvos vyrų jis dalyvauja realybės dokumentikos projekte, kuriame nori savo kailiu patirti, ką reiškia tarnauti Lietuvos kariuomenėje.

R.Vyšniauskas filmavimų metu pajuto stiprius skausmus.<br>A.Lygnugario nuotr.
R.Vyšniauskas filmavimų metu pajuto stiprius skausmus.<br>A.Lygnugario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2014, 4:11 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 2:19 AM

Nors viename kambaryje miega net dvylika vyrų, tačiau dauguma kaip susitarę pirštu bedė į vieną – buvo nutarta, kad bemiegės nakties kaltininkas yra Seimo narys Juras Požela. Pats J.Požela kategoriškai neigia kolegų kaltinimus: „Kai žmogus knarkia, jis visada sako, kad neknarkia. Neatmetu galimybės, kad galėjau knarkti ir aš, bet toks buvau tikrai ne vienintelis, nes puikiai prisimenu, kad man labai sunkiai sekėsi užmigti nuo knarkimo orkestro.”

Vis dėlto ne visiems knarkimas atrodė tokia opi problema. Kol kiti į akį pūtė, Ramūnas Vyšniauskas nerimavo koridoriuje. Po didvyriškai įveiktos užduoties, žygio iš poligono, Ramūnui naktis nebuvo miela – išvakarėse pabėgėjo, todėl naktį atsinaujino skausmai dėl senos traumos – buvusio sunkiaatlečio kelyje nėra sąnario.

„Po vakarykščio „siurprizo“ baisiai skaudėjo kelis. Po operacijos labai saugau jį, prižiūriu, o čia truputėlį teko nepasaugoti ir štai – uždegimas. Manau, trys-keturios dienos ir jis praeis, bet šiandien vykstu namo. Su šarvuočiu nebevažinėsiu ir nebešaudysiu į taikinius – važiuoju gydytis", - sakė karjerą baigęs sportininkas.

Kol kiti vyrai ankstyvą rytą leido sporto salėje ir mankštinosi, R.Vyšniauskas ramiai susikrovė savo daiktus ir paliko bataliono teritoriją. Ar patirta sportinė trauma sutrukdys Ramūnui tęsti išbandymus kariuomenėje? O gal noras ginti Tėvynę stipresnis už fizinį skausmą? Tikrų vyrų išbandymai –ketvirtadienį 18:50 val. per LRT televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.