Po DNR testo „nevaisingas“ 70-metis sužinojo turįs dukrą

Šio LNK sezono pradžioje laida „24 valandos“ parodė širdį draskantį siužetą, po kurio ne vienas žiūrovas turbūt braukė ašarą. Klaipėdietis Algis tuomet kategoriškai atsisakė pripažinti septynerių metų dukrelės tėvystę.

Algis ir Daiva.
Algis ir Daiva.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 20, 2014, 2:24 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 12:37 AM

„Jeigu aš esu nevaisingas, tai kaip aš galiu būti tėvas?" – prieš TV kameras putojosi Algis.

Jis pareiškė su Daiva niekad nesimylėjęs, nors moteris tikino puikiai prisimenanti ne tik laiką, bet ir vietą, kur užsimezgė judviejų dukros gyvybė. O jau kur gali eiti teismas su savo sprendimu ir Daiva su alimentais, klaipėdietis išraiškingai parodė gestu.

Tačiau po „24 valandų“ vizito Algio širdyje sukirbėjo abejonė. O gal? Vis dėlto ant nosies jau 70-metis, o šalimais - nei žmonos nei vaikų.

„Tikrai galvojau, kad esu nevaisingas, nes man taip sakė medikai, - vėliau „24 valandoms“ pasakojo buvęs tolimojo plaukiojimo jūreivis. – Ir neturėjau pagrindo netikėti. Per tiek metų ir moterų – jokio vaiko. Ir še tau.“

„Taip verkiančio vyro dar nebuvau mačiusi“, - prisiminė Daiva tą momentą, kai pas ją, nešinas dovanomis ir DNR testo rezultatais užgriuvo Algis. Jis Daivos atsiprašė ne tik tada, bet ir dar kartą – jau prieš „24 valandų“ kameras.

Ir ne tik atsiprašė, bet ir pabučiavo. Pasirodo, ir jis puikiai prisimena tuos krūmynus Minijos pakrantėje, kur buvo pradėta judviejų dukrytė. „Sena meilė nerūdija“ , - ryžtingai pareiškė Algis. Ore aiškiai pakvipo piršlybomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.