„Šok su manimi“ klipą įkvėpė Lietuvos šokių legendos

Nuo gruodžio 6 dienos šeštadienio vakarais 19.00 val. ant atsinaujinusio TV3 projekto „Šok su manimi“ penktojo sezono parketo suksis ekrano žvaigždžių ir profesionalių šokėjų poros. Aktyviai besiruošdami startui projekto dalyviai filmavosi specialiame klipe, kurį įkvėpė lietuviškos šokių pasaulio legendos.

Projekto „Šok su manimi“ anonso filmavimas.
Projekto „Šok su manimi“ anonso filmavimas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2014, 10:30 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 11:20 PM

Naujas projekto anonsas buvo filmuojamas tame pačiame prabangiame viešbutyje, kur neseniai ilsėjosi ir treniravosi „Šok su manimi“ dalyviai. Ypatingame, retro stilistika alsuojančiame anonse filmavosi trys dalyvių poros: modelis Jolanta Leonavičiūtė ir šokėjas Marius Gaižauskas, šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas ir jo partnerė Jomantė Dapkevičiūtė bei dainininkė Greta Lebedeva su partneriu Andriumi Kandeliu.

Anonso idėją inspiravo „Šok su manimi“ legendinių šokių trenerių – projekto teisėjos Jūratės Norvaišienės ir jos vyro Česlovo Norvaišos – archyvinė juosta. Projekto dalyviams įsijausti į legendinių šokėjų „aukso amžių“ padėjo projekto stilistės Kristinos Mališauskienės sukurtos suknelės ir plaukų stilistės Silvijos Grušnienės šukuosenos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.