Projekte „Didysis pasivaikščiojimas“ tarp dalyvių auga įtampa

Nakvynė saunoje, puodeliuose teliuskuojantys pusryčiai automobilyje, drėgmė ir šaltis, baudžiavos laikus menantys darbai už nakvynę ir duonos kąsnį pas ūkininką – kokių dar išmėginimų teko lietuvių komandai sužinosite laidoje „Didysis pasivaikščiojimas“ penktadienį nuo 22.00 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

„Didysis pasivaikščiojimas“.
„Didysis pasivaikščiojimas“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2014, 2:28 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 10:19 PM

Išbandymų „Didžiojo pasivaikščiojimo“ dalyviams tikrai netrūksta. Užduotys Latvijoje šį kartą jų laukė nepaprastos: senoviniais damos drabužiais aprengti ir kyką uždėti Aistei, Bauskės pilyje sužaisti XV amžiaus žaidimą, kurio taisykles ne visi net latviai suprastų, arbaletu pataikyti į šiaudinį taikinį ir ūkininko darže rasti dešimt latviškų daržovių, kurių pavadinimai į lietuvių kalbą neišversti.

Įtampa ir konkurencija tarp dalyvių auga ir kai kurie dalyvių poelgiai darosi nesuprantami. Kodėl Robertas atsiskyrė nuo kitų, kai reikėjo rinktis nakvynės vietą? Ir kodėl karvė ūkininko tvarte jo išsigando labiau negu jis karvės?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.