Išvydusi pirmus žingsnius žengiantį ligonį, K. Ivanova apsiverkė

Septynerių metų Emilis visą savo neilgą gyvenimą galėjo tik šliaužioti. „Išsipildymo akcija“ jam suteikė galimybę vaikščioti. Dėl kaulų trapumo Emilio kojos buvo deformuotos, bet už geros valios žmonių suaukotus pinigus berniukui buvo atlikta sudėtinga operacija – Emilis pagaliau atsistojo ant kojų.

K.Ivanova.
K.Ivanova.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-27 12:12, atnaujinta 2018-01-20 12:47

Įsikibęs į ranką jį gydžiusiam ortopedui Emiliui Čekanauskui, „Išsipildymo akcijos“ herojukas savo pirmuosius žingsnelius pademonstravo TV3 laidos „Ginčas be taisyklių“ studijoje.

Vaizdas taip sujaudino dainininkę Kristiną Ivanovą, kad ši apsipylė ašaromis. „Neįmanoma ramiai žiūrėti į tokį vaizdą. Sergantis vaikas gali sujaudinti net kiečiausią širdį, dėl to niekada neatsisakau dalyvauti labdaringuose renginiuose“, – braukdama ašaras kalbėjo Kristina.

Šįvakar laidoje bus kalbama apie 12-ą kartą rengiamą „Išsipildymo akciją“.

„Aš irgi apsiverkiau, žiūrėdama į pirmus žingsnius žengiantį Emiliuką, – antrins žurnalistė Audrė Kudabienė, jau ne vienus metus padedanti atskleisti „Išsipildymo akcijos“ istorijas. – Bet tai yra džiaugsmo ašaros. Pažįstu Emilį ne pirmus metus – jis yra nuostabus vaikas, o mūsų visų po keletą litų suaukoti pinigai padarė stebuklą – šiandien berniukas gali vaikščioti, o ateity galės ir bėgioti.“

Laidos vedėjas Kristupas Krivickas pateikė ir kitokią nuomonę: „Atsiranda skeptikų, klausiančių, ar tikrai mes turime visiems nelaimėliams padėti? Juk yra valstybė, o gal žmonės patys turėtų kapstytis iš savo bėdų?“ „Kristupai, aš juk žinau, kad tu širdyje esi geras žmogus, na nejau pats tiki tuo, ką kalbi?“ – jo klaus kolegė Rūta Ščiogolevaitė.

„Man patinka Kristupo vaidmuo. Jis bando vaidinti skeptiką. Bet čia nėra ką vaidinti. Reikia aukoti ir padėti vieni kitiems. Aš pati vaikystėje buvau smarkiai apdegusi, todėl žinau, kaip pasikeičia šeimos gyvenimas atsitikus nelaimei. Jei šiandien jūsų šeimoje nėra bėdų, sunkių ligonių, tai galbūt todėl, kad esate geras žmogus, suvokiate, kaip būtina su kitais dalintis tuo, ką turi. O „Išsipildymo akcijos“ jėga yra ta, kad pakanka paaukoti kelis litus – jei paaukosim visi, susidarys milžiniška suma, kuri padės ligoniukams“, – kalbėjo grupės „Pinup girls“ narė Simona Nainė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.