Vlados Musvydaitės maudynės šiurpino portugalus

„Tik padūkęs gali maudytis tokiu metų laiku“, – gūžčiojo pečiais portugalai, stebėdami, kaip Atlanto vandenyno bangose nardo TV3 laidų vedėja Vlada Musvydaitė (32 m.).

Portugalai negalėjo atsistebėti V.Musvydaite, neriančia į šaltas vandenyno bangas.
Portugalai negalėjo atsistebėti V.Musvydaite, neriančia į šaltas vandenyno bangas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2014, 6:50 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 8:08 AM

Žurnalistė 8 dienas praleido Portugalijoje, Monte Gordo kurorte, kur atostogavo. Kiekvienas rytas prasidėdavo penkių kilometrų krosu ir maudynėmis, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Vis dėlto moteris prisipažino nesanti ruonė, tad žiemą po pirties į eketę nenerianti. Jai maloniau pasivolioti sniege arba lediniame vandenyje pamirkyti kojas.

„Prisipažinsiu, kad sportuoti tingiu, mieliau gurkšnoju kavą ir šnekučiuojuosi su draugėmis. Todėl sumaniau savaitę prisiversti intensyviai pasportuoti“, – sakė V.Musvydaitė.

Buvusi lengvaatletė su savo trenere Palmira Žiūkiene surengė treniruočių stovyklą. O Monte Gordo kurortą pasirinko todėl, kad jame treniruodavosi, kai sportavo profesionaliai.

„Anksčiau stovyklose siekdavau pagerinti rezultatus, o dabar tiesiog norėjau susigrąžinti gerą savijautą. Tad trenerė buvo mano sąžinė“, – juokėsi V.Musvydaitė.

Po intensyvių treniruočių atostogų V.Musvydaitė į darbą grįžo pailsėjusi ir kupina energijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.