„Didžiojo pasivaikščiojimo“ dalyvė upelyje puolė į isteriją

„Man niekada neteko girdėti, kad mergina šitaip kalbėtų ir šitaip elgtųsi, – po incidento kilusio atliekant realybės „Didysis pasivaikščiojimas“ („Lietuvos ryto“ TV) šou užduotį šaltame upelyje sakė Mažvydas. – Komanda Vaidai buvo visiškai nesvarbi.“

„Didysis pasivaikščiojimas“.
„Didysis pasivaikščiojimas“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 4, 2014, 10:12 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 12:16 AM

„Aš nesurežisavau šitos situacijos“, – teisinosi labiau kitais, o ne savimi nusivylusi mergina.

Ašaros, intrigos, pyktis ir isterija – visa tai jau rytoj, penktadienį, 22.00 val. intriguojančiame realybės šou su Vytaru Radzevičiumi „Didysis pasivaikščiojimas“.

Latvijos Venecija vadinamas Kuldygos miestelis lietuvius pasitiko šaltu vandeniu. Laidos vedėjo V. Radzevičiaus pateikta užduotis iš pirmo žvilgsnio atrodė lengva: liepos mėnesį latviai per Kuldygą vingiuojančiame upelyje rengia bėgimą. Jie pralenda po visais tiltais ir išrenka nugalėtoją, kuriam pavyksta pirmam pasiekti finišą.

„Didžiojo pasivaikščiojimo“ dalyvių užduotis laukė lygiai tokia pat. Kad viskas nėra taip paprasta, lietuviams paaiškėjo, kai su visais drabužiais jie įbrido į ledinį upelio vandenį, po kojomis pamatė žolėmis bei maurais apaugusius akmenis ir pajuto stiprią srovę.

Vyrukai, žinoma, išsiveržė į priekį, net ir Robertas, vis gailėjęs savo užkimusio balso. Tačiau vienam iš jų teko apsisukti. „Tai komandos rungtis, jei nenubėgsime iki finišo visi, negausime taškų“, – vidury upelio ištarė didysis Vytautas. Tik ar padėjo ramus jo balsas ir gražūs žodžiai nuraminti isterijos ištiktą Vaidą? Jos žodžiai ištarti apie komandos draugus nuskambės žiauriai: „Man nereikia tų, kurie prarado žmogiškumą.“

Lietuvių komandos taip mėgstamas apsikabinimas vidury upės neįvyko. Kodėl Robertas būtų užmušęs bet kurį, atsidūrusį šalia jo? Pavyks ar ne „Didžiojo pasivaikščiojimo“ dalyviams užglaistyti konfliktą? O gal padėtį ištaisys bėgimas be drabužių XIX a. statytu mūriniu tiltu?

 „Didysis pasivaikščiojimas“, „Lietuvos ryto“ televizija, penktadienis, 22 val.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.