Mentalistas išdavė didžiausias laidų vedėjų paslaptis

Šį penktadienio vakarą 19.30 val. LNK laidoje „KK2 penktadienis“ prasidės įspūdingiausias visų laikų garsiausio pasaulyje mentalisto Lioro Suchardo šou. Šis 33-ejų metų vyras jau keletą metų žmonės šiurpina tuo, kad gali skaityti bei valdyti svetimas mintis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2014, 2:58 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 9:13 PM

Vos išgirdę tokį pranešimą, daugelis reaguoja skeptiškai ir netiki L.Suchardo galimybėmis. Tačiau jo eksperimentai kalba patys už save.

LNK laidoje „KK2 penktadienis“ Lioras bandys „nuskaityti“ Tomo Ališausko banko kortelės PIN kodą, o didžiausias skeptikes U.Skonsmanaitę bei I.Puzaraitę privers apsiašaroti.

„Ar nori, kad viešai pasakyčiau, koks vaikinas buvo tavo pirmoji meilė?“ – Irūnos paklaus Lioras. Irūna buvo rami. Juk šios informacijos iki šiol nežinojo absoliučiai niekas! Tačiau išgirdusi pirmąją raidę K Irūna nutirpo, o išgirdus visą vaikino vardą taip susijaudino, kad net apsiašarojo. L.Suchardas buvo teisus 100 procentų!

Dar labiau L.Suchardo sugebėjimais netikėjo Ugnė. Tačiau nei ir ji ryžosi eksperimentui, kurio metu ant popieriaus lapo mentalistas parašė vardą. Kas sieja Ugnę ir mįslingąjį Edviną apie kurį iki šiol niekas nieko negirdėjo?

Jaudinantys eksperimentai, minčių bei proto galių valdymo įrodymai jau šį penktadienio vakarą 19.30 val. laidoje „KK2 penktadienis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.