Monika Šalčiūtė atkartojo J. C. Van Damme'o špagatą

Savaitę įtemptai treniravęsi, Monika Šalčiūtė ir Justinas Jankevičius įvykdė tai ką ir žadėjo: Monika prieš vaizdo kameras padarė įspūdingą špagatą ant judančių krepšinio lentų, o Justinas nepasikuklino ir įdėjo į krepšinį per dvimetrinį aukštaūgį!

Savaitę įtemptai treniravęsi, Monika Šalčiūtė ir Justinas Jankevičius įvykdė tai ką ir žadėjo.
Savaitę įtemptai treniravęsi, Monika Šalčiūtė ir Justinas Jankevičius įvykdė tai ką ir žadėjo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2014, 2:40 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 9:13 PM

Praėjusią savaitę „Facebook“ primadona Monika ir žinomas komikas Justinas su „Labas“ pagalba nusprendė išsiaiškinti, kuris kietesnis. Jie metė vienas kitam iššūkius surinkti po 10 tūkst. patiktukų ir tuomet imtis užduoties. Justinui, po Monikos komentarų apie jo pilvuką, teko pasiryžti įrodyti, kad gali ne tik įdėti į krepšinį iš viršaus, bet ir pakeliui peršokti dvimetrinį aukštaūgį! O štai Monikai, prisiminus visiems puikiai žinomą Žano Klodo Van Damo špagatą, teko užduotis ruoštis jį pakartoti ant judančių krepšinio lentų.

Matydami, kaip sparčiai auga patiktukai, Monika ir Justinas iškart puolė treniruotis – tiek pirmas, tiek antras, ilgai nelaukę, „Facebook“ gerbėjams atskleidė savo treniruočių užkulnius. Monika, bedarydama virvutę, mėgavosi tortu, o Justinas po alinančios treniruotės išslinko į snieguotą kiemą su ne vieną kilogramą sveriančiais svoriais, prikabintais prie kojų.

Galiausia atėjo diena, kai abu herojai turėjo ištesėti savo pažadus. Nors Monikai ir šiek tiek pritrūko iki 10 tūkst. patiktukų, ji nepasikuklino ir užduotį vis tiek įvykdė.

Pamatykite, kaip sekėsi Justinui šokti per dvimetrinį aukštaūgį, o Monikai be baimės atlikti špagatą trijų metrų aukštyje ant judančių krepšinio lentų:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.